Sport 17 August 2016 17:30
Adrian Mutu a asistat la antrenamentul efectuat, miercuri, pe Stadionul Dinamo, de jucatorii echipei Manchester City care au evoluat mai putin in meciul cu Steaua, fostul international declarand agentiei News.ro ca a discutat cu Josep Guardiola chestii tactice si despre Mircea Lucescu.

"Am fost la antrenament la Manchester, dar a fost un antrenament cu 5-7 jucatori care au fost rezerve aseara. A fost frumos. A fost de intensitate. Cel mai important lucru este ca am reusit sa vorbesc cu Guardiola vreo 20 de minute, impreuna cu nea Ando. Am vorbit despre lucruri interesante, despre chestii tactice si despre Mircea Lucescu. A zis ca este un om extraordinar, un antrenor foarte bun. A avut numai cuvinte de lauda la adresa lui Mircea Lucescu",a declarat Mutu, pentru News.ro.

Antrenorul echipei Dinamo, Ioan Andone, a afirmat ca i-a certut voie lui Guardiola sa asiste la antrenament, iar spaniolul a acceptat fara ezitare.

"A fost un atrenament foarte bun, a tinut o ora, s-a tinut pe Dinamo si am fost anuntat de ieri ca este acolo si i-am cerut voie lui Guardiola sa particip. Am vorbit cu Guardiola despre Mircea Lucescu in primul rand, unul dintre antrenorii de la care a avut de invatat. Au fost lucruri care se vorbesc intre antrenori in general", a precizat Andone, pentru News.ro.

Intrebat de spre meciul din Liga Campionilor, Andone a raspuns: "Meciul de aseara nu pot sa-l comentez, pentru ca nici scorul nu se poate comenta. E diferenta mare."

Initial, Manchester City a primit acceptul MApN sa faca doua antrenamente pe Stadionul Steaua. Guardiola a renuntat la sedinta tehnica de marti, apoi a decis ca antrenamentul de miercuri sa aiba loc pe Stadionul Dinamo.

Formatia FC Steaua Bucuresti a fost invinsa, marti seara, pe teren propriu, cu scorul de 5-0 (2-0), de echipa engleza Manchester City, in prima mansa a play-off-ului Ligii Campionilor, intr-un meci la care Sergio Aguero a ratat doua penaltiuri si a marcat de trei ori. Au marcat David Silva '13, Sergio Aguero '41, '78, '89 si Nolito '49.

Partida retur va avea loc la Manchester, in 24 august.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.