Sport 14 Aprilie 2016 16:20
Viorel Ion, antrenorul echipei Gloria Buzau, echipa care face obiectul celei mai mari anchete FRF privind trucarea mai multor meciuri din Liga 2 in vederea obtinerii unor bani din pariuri, a anuntat astazi, pe pagina personala de Facebook ca va candida la functia de Primar al orasului Buzau.

Antrenorul in varsta de 48 de ani a anuntat ca va candida pentru Primaria Buzau, din partea Partidului Social Romanesc, formatiunea politica a lui Mircea Geoana, iar in comunicatul postat pe Facebook antrenorul echipei de fotbal Gloria Buzau spune de ce a luat aceasta hotarare.

"Buzoienii trebuie sa stie ca am decis sa intru in batalia pentru Primarie din urmatoarele motive:
– Partidele politice traditionale si-au dovedit limitele si incapacitatea de a oferi solutii concrete la problemele adevarate ale oamenilor;
– Nivelul de coruptie din administratia locala a ajuns de neacceptat si a condus la urmari precum birocratia excesiva, lipsa locurilor de munca, paralizarea economica a orasului si saracirea populatiei; – Buzaul are nevoie de dezvoltare, iar buzoienii de protectie sociala si am solutiile necesare pe care sa le implementez ca primar al Municipiului.

Am fost sportiv de performanta si Buzaul are nevoie de performanta. Am fost si voi ramane un om de cuvant si un om de onoare, de aceea ma angajez in fata opiniei publice ca voi conduce o campanie electorala decenta, civilizata, urmata de un mandat de primar in urma caruia sa ramana realizari de care buzoienii sa isi aduca intotdeauna aminte. Asa sa imi ajute Dumnezeu!” a scris Viorel Ion pe pagina personala de Facebook, potrivit MEDIAFAX.

Nu este prima tentativa a fostului fotbalist de a intra in politica. In perioada 2004-2008 Ion Viorel a ocupat functia de consilier local al Primariei Municipiului Buzau, iar in 2012 a candidat pentru un post de deputat din partea Partidului Ecologist Roman.

Decizia lui Viorel Ion vine la doar doua zile dupa ce Tribunalul Buzau a respins cererea de prelungire cu inca un an a planului de reorganizare a clubului Gloria Buzau si a dispus inceperea procedurii de faliment, la solicitarea Administratiei Finantelor Publice si a altor doi creditori.

Citeste si:
Satul unde primarul taie salariile angajaților și cu 1.500 de lei...
Satul unde primarul taie...

Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.