Sport 2 Martie 2016 16:38
Simona Halep a inceput mai devreme pregatirea pentru turneul de la Indian Wells, programat in perioada 7-20 martie. A cincea jucatoare a lumii a plecat in week-end in SUA, iar marti s-a antrenat pe acelasi teren cu Steffi Graf si Andre Agassi.

Fostii lideri mondiali Andre Agassi si Steffi Graf, care sunt casatoriti de aproape 15 ani, si-au facut aparitia pe terenul exotic din Las Vegas (Nevada), acolo unde se antrena jucatoarea din Romania. Cei doi fosti campioni, care au castigat impreuna 30 de titluri de Mare Slem (Agassi - 8 si Graf - 22), au ramas pe toata durata sesiunii de antrenament si i-au dat Simonei Halep sfaturi de pe margine, informeaza MEDIAFAX.

Personajul care a aranjat intanirea dintre Halep, Agassi si Graf a fost antrenorul jucatoarei din Romania, Darren Cahill. Australianul are o relatie speciala cu Andre Agassi, pe care l-a antrenat intre anii 2002-2006, perioada in care americanul a devenit cel mai in varsta lider mondial din istorie. Pe langa faptul ca sunt prieteni, Darren si Andre sunt si vecini, ambii locuind in Las Vegas.

In 2013, Sorana Carstea s-a antrenat si ea cu sotii Andre Agassi si Steffi Graf.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.