Dupa ce iubitorii snooker au avut sansa sa-l vada live pe Ronnie O`Sullivan la sfarsitul anului trecut in meciul demonstrativ sustinut de acesta in compania campionului mondial en-titre, Steward Bingham, in aprilie Ronnie se intoarce la Bucuresti si-i aduce cu el pe Stephen Hendry, Steve Davis si Jimmy White.
Ronnie tocmai a reusit sa isi treaca in palmares pentru a patra oara Openul Galez si isi incarca bateriile pentru Campionatul Mondial de la Sheffield, in Bucuresti. Un turneu demonstrativ in care vor participa cele patru nume legendare de mai sus a fost confirmat de organizatori. "Ronnie a semnat zilele trecute contractul pentru revenirea la Bucuresti. Aici va avea loc pe 2 si 3 aprilie un patrulater la care vor participa cele mai tari nume ale snookerului mondial. Locatia va fi aceeasi, Circul Globus din Bucuresti. Toate detaliile au fost deja puse la punct, Ronnie este primul sportiv care a confirmat deja participarea la eveniment", au precizat surse GSP.RO.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.