Fotbalistul Cristiano Ronaldo va primi despagubiri colosale din partea producatorilor urmatorului film al regizorului Martin Scorsese, care a renuntat la ideea de a il distribui pe sportivul portughez in pelicula "The Manipulator", informeaza lefigaro.fr.

Debutul in cinematografie al fotbalistului Cristiano Ronaldo a fost amanat. Starul portughez ar fi trebuit sa interpreteze un rol intr-un film biografic despre Alessandro Proto, un bogat om de afaceri italian, despre care presa internationala afirma ca ar fi inspirat-o pe scriitoarea E.L. James atunci cand a creat personajul Christian Grey din franciza "50 Shades of Grey".

Insa producatorii filmului "The Manipulator", ce va fi regizat de Martin Scorsese, au decis sa isi schimbe planurile, iar Cristiano Ronaldo nu a mai fost inclus in cele din urma in distributia acestui lungmetraj. Cotidianul catalan Sport afirma ca echipa de productie a filmului a luat decizia de a-i plati fotbalistului de la Real Madrid despagubiri de 10 milioane de euro. Agentii starului portughez au reusit sa obtina o dublare a acestei sume, astfel incat celebrul sportiv portughez va primi in final o despagubire de 20 milioane de euro.

Initial, Cristiano Ronaldo trebuia sa permita producatorilor americani sa filmeze si cateva scene din acest film in apartamentul de lux pe care il detine in Trump Tower din Manhattan. Temandu-se ca fotbalistul ii va eclipsa pe ceilalti actori din distributie, producatorii au luat decizia de a nu-l mai distribui pe starul portughez in filmul "The Manipulator". Rolul sau ar putea fi interpretat de actorul american Channing Tatum, scrie MEDIAFAX.

Atacantul echipei Real Madrid, Cristiano Ronaldo, a primit in luna octombrie Gheata de Aur, trofeu acordat celui mai bun marcator din Europa, portughezul primind aceasta distinctie pentru a patra oara in cariera. Cristiano Ronaldo a mai fost recompensat cu Gheata de Aur in 2008 (pe cand juca la Manchester United) si in 2011 si 2014 cu Real Madrid. In sezonul trecut, Cristiano Ronaldo a marcat 48 de goluri in campionatul Spaniei. Ronaldo este primul jucator care castiga acest trofeu de patru ori.

Citeste si:
Moartea lui Pele îndurerat o lume întreagă. Ce mesaj a transmis...
Moartea lui Pele îndurerat o...

Intr-o cariera de peste sase decenii in industria cinematografica, Martin Scorsese este considerat unul dintre cei mai influenti cineasti americani contemporani, fiind autorul unor filme devenite clasice, precum "Soferul de taxi/ Taxi Driver" (1976), "Taurul furios/ Raging Bull" (1980) si "Baieti buni/ Goodfellas" (1990), dar si al unor pelicule mai recente, extrem de bine primite de public si de critici, precum "Bandele din New York/ Gangs of New York" (2002), "Aviatorul/ The Aviator" (2004), "Hugo" (2011) si "Lupul de pe Wall Street" (2013). Martin Scorsese, in varsta de 72 de ani, a primit si 12 nominalizari la Oscar, trofeu pe care l-a obtinut in cele din urma in 2007, cu filmul "Cartita/ The Departed".


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.