Sicriul cu trupul neinsufletit al handbalistei Andreea Nica, in varsta de 27 de ani, decedata in accidentul de la Aerodromul Clinceni, va fi depus, marti, la Sala Sporturilor din municipiul Slobozia, sportiva urmand sa fie inmormantata joi.

Potrivit unui comunicat transmis, luni seara, de CSM Unirea Slobozia, clubul la care Andreea Nica a activat, sicriul cu trupul neinsufletit al sportivei va fi depus marti, dupa ora 15.00, in sala in care echipa joaca meciurile din Liga Nationala.

”Maine, dupa ora 15.00, corpul neinsufletit al Andreei Violeta Nica va fi depus la Sala Sporturilor din cadrul Complexului Sportiv Municipal Slobozia, iar joi, la ora 12.00, se va oficia slujba de inmormantare la Biserica Sf. Gheorghe (zona ANL). Toti cei care au cunoscut-o, indragit-o si apreciat-o pe Andreea ii pot aduce un ultim omagiu”
, se arata in comunicatul citat.

De asemenea, Federatia Romana de Handbal a transmis un mesaj de condoleante familiei si clubului Unirea Slobozia.

”Federatia Romana de Handbal, cu deosebit regret, a aflat de tragedia sportivei Andreea Nica, fosta componenta a loturilor de junioare si tineret ale Romaniei, componenta de peste 15 ani a echipei CSM Unirea Slobozia. Sincere condoleante familiei”, se arata in comunicatul FR Handbal.

Decesul Andreei Nica a fost anuntat si pe pagina de internet a clubului de handbal Unirea Slobozia: "Jucatoarea clubului nostru, Andreea Nica, a decedat in urma unui accident de parasutism petrecut pe Aerodromul Clinceni. In varsta de 27 de ani, Andreea a aparat poarta Unirii inca de la infiintarea echipei de handbal feminin. Dumnezeu sa te odihneasca in pace!".

Andreea Nica era la primul salt cu parasuta. Sportiva se programase sambata, pe ultimul loc gasit liber, ea fiind afectata si vrand ”sa sa elibereze” dupa un meci in care victoria echipei sale a fost ratata in ultima clipa, scrie MEDIAFAX.

Accidentul de parasutism a avut loc duminica dimineata, dupa ce instructorul Adrian Constandache a sarit in tandem cu Andreea Nica, iar la scurt timp a facut un salt si Dan Floroiu. Acesta din urma ar fi avut probleme cu parasuta, s-a apropiat prea repede de parasuta cu care au sarit ceilalti doi si, in urma impactului, ar fi cazut toti de la aproximativ 70 de metri inaltime.

Citeste si:
Carantina pentru municipiul Slobozia a fost prelungită cu șapte zile
Carantina pentru municipiul...

Dan Floroiu a intrat in stop cardio-respirator si a decedat la locul accidentului. Andreea Nica a fost dusa la Spitalul Universitar de Urgenta Bucuresti, unde a decedat cateva ore mai tarziu, duminica dupa-amiaza.
Instructorul de parasutism Adrian Constandache, care a suferit un traumatism cranio-cerebral, a fost dus la Spitalul de Urgenta Floreasca, fiind internat la sectia de Terapie Intensiva.

Potrivit reprezentantilor Aeroclubului Bucuresti, instructorul Adrian Constandache avea o experienta de 4.000 de salturi, iar Dan Floroiu, de circa 100 de salturi.

Andreea Nica, portar al echipei de handbal feminin CSM Unirea Slobozia, a fost campioana mondiala de tineret, iar visul de a juca in prima liga cu formatia de club s-a implinit in vara anului 2014.

Parchetul de pe langa Curtea de Apel Bucuresti a anuntat, luni, ca ancheta in cazul accidentului de parasutism produs duminica dimineata la Clinceni se face pentru ucidere si vatamare corporala din culpa si incalcarea obligatiilor de siguranta zborului.

Citeste si:
Un italian și-a zidit mama decedată într-un dulap al casei. Motivul...
Un italian și-a zidit mama...

Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.