Simona Halep, locul 3 WTA, a declarat, sambata, ca abia asteapta sa inceapa turneul de la Australian Open, primul Grand Slam al anului, subliniind ca nu simte nicio presiune si ca este recuperata complet dupa problemele de sanatate care au constrans-o sa se retraga de la competitia de la Sydney.

"Nu vreau sa ma gandesc ca trebuie sa castig acest turneu sau ca trebuie sa ajung in semifinale sau sferturi. Vreau sa iau fiecare meci la rand si abia astept sa incep turneul, voi avea partida grea. Ma simt bine, sunt aproape recuperata complet. Am dormit bine, am mancat bine, sunt pregatita", a afirmat Halep, care s-a retras de la turneul de la Sydney din cauza unor probleme de sanatate.

Halep crede ca oricare din primele 20 de jucatoare poate castiga Australian Open: "Cred ca oricine poate castiga, turneul este deschis", a declarat Halep. Simona Halep, locul 3 WTA si a treia favorita, o va intalni pe sportiva italiana Karin Knapp, numarul 51 mondial, in primul tur la Australian Open, conform tragerii la sorti ce a avut loc la Melbourne. Halep si Knapp nu au mai fost adversare pana in prezent.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.