Sport 7 August 2014 11:25
FC Steaua va juca impotriva uneia dintre echipele Maribor (Slovenia), Legia Varsovia (Polonia), Slovan Bratislava (Slovacia), Malmo (Suedia) si Aalborg (Danemarca), in play-off-ul Ligii Campionilor.

Pe tabloul campioanelor, Steaua va fi cap de serie la tragerea la sorti care va avea loc vineri, de la ora 13.00, la Nyon. Celelalte patru formatii care vor fi in urna favoritelor sunt FC Salzburg (Austria), Apoel Nicosia (Cipru), Bate Borisov (Belarus) si Ludogoret Razgrad (Bulgaria), arata MEDIAFAX.

Maribor a intrat in competitie in turul doi preliminar, faza in care a eliminat pe NK Zrinjski (Bosnia-Hertegovina), dupa 0-0 in deplasare si 2-0 pe teren propriu. In turul trei, campioana Sloveniei a eliminat pe Maccabi Tel Aviv (Israel), dupa 1-0 pe teren propriu si 2-2 in deplasare.

Si Legia Varsovia a inceput Liga Campionilor in turul doi preliminar. Polonezii au debutat cu un egal in meciul tur cu irlandezii de la Saint Patrick's Athletic, scor 1-1, dar au castigat cu 5-0 mansa secunda, din deplasare. In turul trei, Legia a eliminat pe Celtic Glasgow, dupa 4-1 acasa si 2-0 in deplasare.

Slovan Bratislava a ajuns in play-off dupa 1-0 acasa si 2-0 in deplasare cu The New Saints (Tara Galilor), in turul doi preliminar, si dupa 2-1 si 0-0 cu Serif Tiraspol.

Malmo a trecut mai intai de Ventspils (Letonia), scoruri 0-0 pe teren propriu si 1-0 in deplasare. In turul trei, suedezii au eliminat campioana Cehiei, Sparta Praga, scoruri 2-4 in deplasare si 2-0 acasa.

Aalborg este singura echipa dintre posibilii adversari ai Stelei din play-off care a inceput sezonul european in turul trei preliminar. Dinamo Zagreb este echipa eliminata de campioana Danemarcei, care a pierdut acasa cu 0-1, dar s-a impus in Croatia, scor 2-0.

La randul lor, stelistii au eliminat in turul doi preliminar pe Stromsgodset (Norvegia), scoruri 1-0 in deplasare si 2-0, si apoi pe FK Aktobe (Kazahstan), scoruri 2-2 in deplasare si 2-1 acasa.

Echipa castigatoare in dubla mansa a play-off-ului se va califica in grupele Ligii Campionilor, iar invinsa va merge in grupele Ligii Europa.

Citeste si:
Liga I debutează fără spectatori. Care sunt meciurile primei etape...
Liga I debutează fără...

Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.