Sport 31 Iulie 2014 10:55
Echipa Steaua a terminat la egalitate, scor 2-2 (0-1), partida sustinuta, miercuri, in deplasare, in fata formatiei FK Aktobe (Kazahstan), contand pentru prima mansa a turului trei preliminar al Ligii Campionilor.

Golurile partidei au fost marcate de Korobkin '57, Arzumanian '88, respecitv Keseru '44 si Prepelita '79.

Steaua a deschis scorul in minutul prin Keseru. Chipciu a sutat de la 20 de metri, Sidelnikov nu a putut retine, mingea deviind din pieptul portarului pana la Keseru, care a reluat din sase metri in vinclul din dreapta portarului kazah.

FK Aktobe a stabilit egalitatea in minutul 57. Arlauskis a iesit gresit la o lovitura de colt executata de pe partea dreapta, iar Korobkin a reluat cu o lovitura de cap din coltul careului de sase metri.

Steaua a revenit in avantaj in minutul '78, cand sutul lui Prepelita de la aproximativ 40 de metri a fost deviat putin de Arzumanian, suficient ca Sidelnikov sa fie invins pentru a doua oara.

FK Aktobe a restabilit egalitatea prin Arzumanian, care a profitat de marcajul slab al lui Latovlevici si a preluat in marginea careului de sase metri, dupa care a inscris sub transversala.

FK Atkobe: Sidelnikov - Mirosnicenko, Muldarov, Arzumanian, Anderson Mineiro - Danilo Neco, Tarikaiev, Korobkin, Khayrullin (Kapadze '55) - Antonov (Zenkovici '75), Pizzelli. Antrenor: Vladimir Gazzaev.

Steaua: Arkauskis - Rapa, Szukala, Varela, Latovlevici - Prepelita, Filip - Popa (Stanciu '84), Chipciu (Iancu '88), Tanase - Keseru (Lemnaru '71). Antrenor: Constantin Galca.

Cartonase galbene: Muldarov '18, Antonov '65 / Latovlevici '19, Filip '45, Iancu '90.

Partida a fost arbitrata de o brigada din Turcia avandu-l la centru pe Huseyin Gocek, ajutat la cele doua linii de Mustafa Eyisoy si Orkun Aktas, in timp ce Suleyman Abay a fost rezerva.

Atacantul Valentin Lemnaru, care a intrat pe teren in minutul 71 in locul lui Claudiu Keseru, a debutat intr-un meci oficial pentru Steaua.

Returul va avea loc in 6 august, de la ora 20.30, la Bucuresti, pe Arena Nationala.

Citeste si:
Situația din Kazahstan revine la normal. Guvernul condamnă...
Situația din Kazahstan revine...

Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.