Sport 17 Iulie 2014 17:23
FC Steaua este considerat clubul sportiv numarul 1 de catre romani, conform unui sondaj online Qudal – QUalitymeDAL, in timp ce Simona Halep a fost desemnata drept cel mai valoros sportiv roman.

Conform sondajului, romanii considera ca FC Barcelona este cel mai bun club sportiv la nivel mondial din punct de vedere al calitatii, indiferent de sport, iar FC Steaua a fost votat drept cel mai bun club sportiv roman, informeaza MEDIAFAX.

Totodata, fotbalistul argentinian al FC Barcelona, Lionel Messi, este cotat drept cel mai bun sportiv pe plan international de catre cetatenii romani. La categoria sportivi romani, Simona Halep a fost cea mai apreciata de catre respondenti.

Studiul Qudal - QUalitymeDAL, a fost efectuat de organizatia elvetiana Icertias pe intregul teritoriu al Romaniei, in luna martie 2014, pe un esantion online de 1.200 de respondenti, printr-un chestionar web bazat pe metoda inovatoare Deepma-Cawi (Constientizare Profunda – Interviu Web Asistat de Calculator).


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.