Sport 16 Iulie 2014 17:17
Pugilistul Lucian Bute se va antrena, timp de zece zile, in California (SUA), cu Freddie Roach, fostul antrenor al boxerului filipinez Manny Pacquaio.

La trei luni si jumatate dupa ce a incheiat colaborarea cu Stephan Larouche, Bute nu si-a gasit inca un antrenor, informeaza rds.ca, citati de MEDIAFAX.

Fostul campion mondial la supermijlocie, in versiunea IBF, s-a antrenat de curand, timp de zece zile in Florida (SUA), cu antrenorul Pedro Diaz.

"Roach a fost de cateva ori numit antrenorul anului. Cand am vazut ce a facut cu Pacquiao, un stangaci, dar si cu ceilalti sportivi pe care i-a facut campioni mondiali, mi-am spus ca mi-ar placea sa lucrez cu el. Dupa 20 de ani, noul meu antrenor nu ma va schimba complet. El poate sa ma imbunatateasca. Uneori e suficient sa faci o schimbare. Iti ofera o noua viata, o stare de spirit noua", a spus Bute.

Lucian Bute a afirmat ca a ramas prieten cu Stephan Larouche: "Stephan este inca prietenul meu. Uneori il intreb, dar in final, aceasta a fost alegerea mea. El mi-ar spune sa lucrez cu o persoana sau alta, dar daca eu nu ma simt bine, atunci nu voi lucra. Eu voi decide cu cine voi lucra".

Potrivit sursei citate, Bute ar trebui sa-si gaseasca un antrenor pana la sfarsitul lunii august daca doreste sa boxeze la finalul acestui an.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.