Sport 23 Aprilie 2014 16:06
Ilie Nastase a fost anuntat oficial de PC drept candidat la alegerile parlamentare partiale, pentru colegiul din Sectorul 4 ramas liber dupa demisia lui Dan Voiculescu din Senat, el aratand ca doreste sa ajute sportul romanesc si mentionand in acest sens legea sponsorizarii.

Biroul Executiv al PC a validat, la sedinta de miercuri, propunerea ca Ilie Nastase sa candideze pentru Senat.

De asemenea, conducerea PC a validat candidatura lui Laurentiu Mihai, membu al formatiunii conservatoare, pentru un alt loc de senator intr-un colegiu din Sectorul 4, eliberat prin demisia lui Victor Ciorbea din Senat.

Cei doi candidati au fost prezentati, in conferinta de presa care a urmat sedintei Biroul Executiv, de catre presedintele PC Daniel Constantin si primarul Sectorului 4 Cristian Popescu Piedone.

In interventia sa, Ilie Nastase a mentionat ca vrea sa se implice pentru a ajuta sportul romanesc si a mentionat nevoia de a se adopta o lege a sponsorizarii in acest domeniu.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.