Pe 1 februarie a avut loc lansarea oficiala a Romania Cup 2014, campionatul de cea mai mare anvergura din yachtingul romanesc. Evenimentul a avut loc la Showroom-ul NauticLife din Mogosoaia, iar organizatorii competitiei au explicat formatul din acest an, dar si importanta pe care o capata sportul pe apa din Romania.

Romania Cup va contine, in acest an, primul concurs mixt romano-bulgar, in cadrul cupei Dobrogea Sailing Week. Intrecerea va fi formata din doua regatte - Poseidon International Regatta si Kaliakria Cup - desfasurate atat pe coasta romaneasca, cat si pe cea bulgara a Marii Negre, scrie Pro Sport.

"Cred ca cel mai important mesaj este cel de continuitate. Vor fi cinci regatte, la fel ca si anul trecut, cu aceiasi organizatori. Suntem foarte bucurosi ca Federatia Romana de Yachting are o deschidere foarte mare fata de evolutia si cresterea acestui sport in Romania", a spus Mihai Marcu, organizator din partea Life Harbour.

In cadrul conferintei, a avut loc si un moment de destindere. Mai in gluma, mai in serios, s-a incercat convingerea pasionatilor de yachting prezenti in sala, ca forma nasului este determinanta pentru performantele unui sportiv care se intrece pe mare. Acest lucru a fost explicat in termeni pur medicali, ceea ce a starnit zambetele asistentei, scrie mediafax.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.