Peste 900 de jandarmi vor asigura masurile de ordine publica si siguranta spectatorilor ce vor fi prezenti la meciul de fotbal dintre Romania si Grecia, care se va disputa, marti, de la ora 21.00, pe Arena Nationala din Bucuresti.

Conform unui comunicat remis agentiei MEDIAFAX de Jandarmeria Capitalei, accesul spectatorilor se va face incepand cu ora 18.30, doar pe baza de bilete si invitatii, iar pentru a evita aglomeratia in jurul punctelor de intrare in stadion se recomanda suporterilor sa vina din timp, incepand cu ora deschiderii portilor de acces.

Jandarmeria Capitalei recomanda suporterilor sa nu se implice in incidente care ar putea duce la tulburarea ordinii si linistii publice, delimitandu-se de orice forma de violenta verbala sau fizica ce ar putea conduce la manifestari violente.

Peste 1000 de suporteri greci sunt asteptati la acest meci iar accesul acestora in incinta Arenei Nationale se va face doar prin Poarta dinspre Str. Tony Bulandra. Accesul auto va fi restrictionat in ziua meciului pe Str. Vatra Luminoasa iar strada va fi destinata parcarii autocarelor si microbuzelor fanilor greci, scrie MEDIAFAX.

Jandarmeria Capitalei recomanda suporterilor echipei nationale care nu poseda permise de acces in parcarile stadionului sa lase autoturismele in zona indepartata de stadion pentru a nu ingreuna accesul in complexul sportiv. Spectatorii nu au voie sa introduca in stadion bauturi alcoolice, materiale pirotehnice interzise de lege ori alte obiecte care pot pune in pericol securitatea participantilor la aceasta competitie sportiva. Spectatorilor le este interzis sa ocupe alte locuri decat cele prevazute pe documentele de acces, precum si refuzul eliberarii acestora la avertismentul verbal al reprezentantilor societãtii specializate de protectie si paza sau al fortelor de ordine. De asemenea, este interzisa afisarea de inscriptii care incita la ura nationala, rasiala, de clasa ori religioasa, la discriminari de orice fel si la violenta. Participantii la aceasta manifestare sportiva trebuie sa respecte masurile stabilite de organizatori si fortele de ordine pe traseele catre locul de desfasurare a meciului, in apropierea si in incinta arenei sportive.

Citeste si:
ENEL își vinde activele din România companiei PPC din Grecia
ENEL își vinde activele din...

De asemenea, Brigada Rutiera a Capitalei va dispune masuri specifice in sensul restrictionarii si fluidizarii traficului pe arterele din jurul stadionului. Astfel, traficul rutier va fi restrictionat incepand cu ora 15:00, gradual si daca situatia va impune, pana la defluirea totala a spectatorilor pe:

- strada Maior Coravu, intre Soseaua Mihai Bravu si intrarea in Arena Nationala, precum si strazile care intersecteaza si acced in acest tronson.

- strada Vatra Luminoasa, intre Soseaua Mihai Bravu si strada Pierre de Coubertin, precum si strazile care intersecteaza si acced in acest tronson, cu exceptia RATB, care va fi deviat incepand cu orele 18.00. Mijloacele RATB vor intoarce la Depoul Vatra Luminoasa.

- strada Pierre de Coubertin, intre strada Vatra Luminoasa si rondul de la intrarea in Arena Nationala, precum si strazile care intersecteaza si acced in acest tronson.

Citeste si:
Care era meniul Simonei Halep înainte de un meci extrem de...
Care era meniul Simonei Halep...

Exceptie de la restrictiile rutiere fac autovehiculele destinate situatiilor de urgenta, precum si transportul RATB.

Accesul auto in incinta Arenei Nationale se va face prin intrarile dinspre bulevardul Basarabia, strada Maior Coravu si strada Sergent Vasile Serbanica.

Rute ocolitoare:

- sos. Mihai Bravu – sos. Iancului – sos. Pantelimon;

- bd. Unirii – bd. Basarabia – bd. Chisinau – sos. Pantelimon.

Reprezentativa de fotbal a Romaniei a fost invinsa, vineri seara, cu scorul de 3-1 (2-1), de selectionata similara a Greciei, in meciul tur disputat pe stadionul Giorgios Karaiskakis din Pireu, contand pentru barajul de calificare la Cupa Mondiala din Brazilia, din 2014. Pentru Romania a marcat Stancu '19, iar pentru Grecia au inscris Mitroglou '14, '66 si Salpingidis '20. Meciul retur va avea loc, marti, de la ora 21.00, pe Arena Nationala din Bucuresti. Pentru a fi sigura de calificarea la CM, Romania are nevoie de o victorie cu scorul de 2-0 sau la o diferenta de trei goluri. In cazul in care Romania va castiga cu scorul de 3-1, meciul va intra in prelungiri, iar daca scorul se mentine si dupa 30 de minute, se va trece la executarea loviturilor de departajare.

Citeste si:
Protest AUR în Piața Universității din Capitală. Românii...
Protest AUR în Piața...

Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.