Selectionerul Victor Piturca a declarat, la finalul meciului amical cu Slovacia, scor 1-1, ca in ciuda acestei remize, a fost un test util inaintea meciurilor cu Ungaria si Turcia din preliminariile CM 2014.

"Chiar daca nu am obtinut victoria, consider ca a fost un test util inaintea dublei cu Ungaria si Turcia. Am avut o prima repriza foarte buna, insa am ratat ocaziile de a majora scorul, iar in a doua nu am mai intrat atat de determinati in joc. Unii dintre jucatori au intrat relaxati si asta ne-a costat. Pana la urma, un egal este un egal. Nu trebuie sa fim ingrijorati ca am facut egal. Acest joc a trecut, a fost o experienta prin care eu am mai trecut", a declarat Piturca, intr-o conferinta de presa.

Selectionerul a afirmat ca ii pare rau ca a avut dreptate in legatura cu Iasmin Latovlevici, cand a declarat ca nu face foarte bine faza defensiva.

"Nu stiu cine va fi rezerva lui Rat. Cel mai in forma jucator la acel moment, pe acel post. Si nu stiu sigur daca Rat va fi titular. Nu, nu am fost nemultumit de Latovlevici. Eu i-am spus ce inseamna un meci la echipa de club si altul la echipa nationala. Adversarul a fost mai puternic decat el in anumite momente. Cum s-a intamplat si cu alti jucatori. Nu pot sa-i reprosez si sa fiu atat de dur cu Latovlevici, dar asta este situatia. Eu tin la Latovlevici si am incredere in el. Asta e Latovlevici. Sigur, ca imi pare rau ca am avut dreptate. Imi pare rau pentru el. Mi-as fi dorit sa faca perfect si faza defensiva si poate sa o faca, daca lucreaza si sper sa elimine aceste greseli", a mai adaugat Piturca, potrivit mediafax.ro.

De asemenea, Piturca a precizat ca datoria fanilor este sa sustina echipa nationala pana in ultimul moment, nu sa ii ceara lui demisia.

"Jucatorii trebuie sa fie motivati, indiferent de ce se intampla in tribune. Asta ne este meseria, trecem si peste aceste lucruri. Politele care se platesc prin tribune de anumiti oameni, eu nu le inteleg, dar astia sunt oamenii. Sincer, nu ma asteaptam la reactia asta. Cred ca acei suporteri nici nu stiau ca in ultimele minute ne aparam pentru ca jucam in zece oameni. De fapt, asta cred ca a si fost motivul pentru care am reactionat asa. Suporterii au datoria sa sustina echipa pana in ultimul moment. Daca pierdem (n.r. - cu Ungaria) trebuie sa aplaude, pentru ca jucatorii nationalei vor face totul sa castige", a concluzionat selectionerul echipei nationale.

Citeste si: Romania a remizat cu Slovacia, scor 1-1, intr-o partida amicala

Citeste si:
Victorie pentru premierul Viktor Orban. UE va debloca o finanţare...
Victorie pentru premierul...

Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.