Fotomodelul Reeva Steenkamp, ucisa de atletul Oscar Pistorius la 14 februarie, era insarcinata, iar aceasta l-ar fi informat pe sportiv chiar in noaptea in care a fost omorata, informeaza US Magazine, citata de dailystar.co.uk.

Sursa citata noteaza ca Reeva era foarte fericita ca va deveni mama si abia astepta sa ii dea vestea lui Pistorius. Prietenii fostului fotomodel au confirmat ca Reeva era intr-o stare de spirit foarte buna cand a plecat spre locuinta lui Pistorius.

Camerele de supraveghere din complexul in care statea Pistorius o arata pe Reeva razand cu paznicii stabilimentului, transmite MEDIAFAX.

Pe de alta parte, Pistorius a organizat, marti noapte, o slujba in memoria fostei sale iubite, deoarece nu a putut fi prezent la inmormantare, pentru ca se afla in inchisoare.

Pistorius a fost inculpat pentru uciderea cu premeditare a prietenei sale, dupa ce a impuscat-o mortal pe aceasta, in noaptea de 13 spre 14 februarie. Reeva Steenkamp, in varsta de 30 de ani, era fotomodel sud-african si prezentatoare TV, care a aparut pe coperta revistei FHM si a fost imaginea cosmeticelor Avon in Africa de Sud.

El a fost eliberat pe cautiune, vineri, la Pretoria, el urmand sa compara din nou in fata tribunalului la 4 iunie.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.