Veste bună pentru clienții Hidroelectrica. Aceștia își pot verifica de acum online facturile, după un timp îndelungat în care aceștia nu puteau accesa această opțiune.

Facturile Hidroelectrica pot fi verificate online

Hidroelectrica a anunțat că de acum, clienții pot verifica online facturile emise 2022. După o perioadă în care această opțiune nu a funcționat, acum problema a fost remediată. Compania a transmis că lucrează și la secțiunea pentru facturile emise în acest an.

”Secțiunea de facturi a fost redeschisa. Doar pentru facturile emise în 2022. Momentan. Vedeți mesajul din josul paginii. Pentru cei care încă nu cunosc adresa: https://client.hidroelectrica.ro/facturi”, se arată în mesajul postat pe un grup dedicat clienților marilor companii de energie.

Compania a postat un mesaj și pe pagina sa în care și-a anunțat clienții că își pot vizualiza facturile în mod online, fără să mai verifice cutia poștală în fiecare zi. Între timp, mai au loc o serie de modificări, după care lista facturilor va fi completă.

”Stimate client,

Aceasta rubrica va oferă posibilitatea consultării facturilor pentru consumul de energie electrică emise până la finalul anului 2022. Se are în vedere și afișarea facturilor emise începând cu anul 2023. Îndată ce se vor finaliza modificările necesare, lista facturilor va fi completată”, se arată și pe pagina companiei.

Când vor primi clienții facturile de la Hidroelectrica

Hidroelectrica a anunțat anterior că factura pentru luna septembrie 2022 se va emite începând din 10 aprilie.

”Stimați clienți, Hidroelectrica va emite facturile aferente lunii septembrie 2022 începând cu data de 10 aprilie. Compania lucrează împreună cu dezvoltatorii de soft pentru actualizarea soldurilor clienților, astfel încât să fie evitată transmiterea de documente cu valori sau situații neconforme”, transmite Hidroelectrica.

Citeste si:
4 moduri inteligente prin care poți reduce consumul de energie...
4 moduri inteligente prin...

În perioada 27-31 martie, Hidroelectrica a transmis facturile pentru luna august 2022, iar clienții urmează să primească două facturi în mai puțin de 15 zile. De asemenea, Hidroelectrica a anunțat schimbări pentru viitorii clienți care își doresc să încheie un contract.

”De acum îți poți încheia online contractul de energie electrică. Portalul Hidroelectrica pentru clienți este mult mai ușor și intuitiv de utilizat. Fie că dorești schimbarea furnizorului sau un contract nou pentru un imobil ce tocmai a fost racordat la utilități, accesează client.hidroelectrica.ro/contractare și urmează pașii indicați”, scriau reprezentanții Hidroelectrica pe o rețea socială.

Hidroelectrica a fost amendată cu 400.000 de lei de către ANRE

Autoritatea Națională de Reglementare în domeniul Energiei (ANRE) a transmis că a aplicat o amendă în valoare de 400.000 de lei companiei Hidroelectrica. Drept motiv, ANRE spune că Hidroelectrica nu ar fi reacționat la numeroasele sesizări și reclamații cu privire la felul cum se atârnă față de clienții săi.

Citeste si:
Cum să îți îmbunătățești casa prin soluții sustenabile
Cum să îți îmbunătățești casa...

“În contextul numeroaselor sesizări și reclamații primite referitor la comportamentul comercial al furnizorului de energie electrică, SPEEH Hidroelectrica SA, am dispus la începutul anului o amplă acțiune de control la furnizorul în cauză”, conform ANRE.


Despre autor:

Valentina Podgorneac
Valentina Podgorneac este originară din Republica Moldova și la vârsta de doar 16 ani a ales să se mute la București pentru a-și continua studiile liceale. În anul 2017 a absolvit un colegiu cu profil economic, însă pasiunea pentru scris a fost mult mai puternică decât orice altă dorință. În timpul studiilor a redactat comunicate de presă în cadrul Organizației Studenților și Elevilor Basarabeni din București. A efectuat stagii de practică la agenția de presă RADOR și la Biroul de Comunicare al Ministerului Educației, acumulând multe informații și sfaturi utile pentru viitoarea sa carieră. A urmat un Curs de Dicție și Discurs Public cu Veronica Coberman, mentor în comunicare.

Valentina Podgorneac este absolventă a Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării din cadrul Universității București, iar de mai bine de un an face parte din familia 9AM. Iubește să știe tot ce mișcă, să fie informată, și la rândul ei, să informeze și pe alții, deoarece un om informat este un om puternic. Pentru ea, scrisul nu este doar o pasiune, ci un stil de viață.
Mai multe

Ultima actualizare: 12 Aprilie 2023 - 03 : 04

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.