Liderul PSD, Marcel Ciolacu, a declarat că ceea ce îl face potrivit pentru funcția de premier este faptul că el coagulează, dar nu dezbină. Însă în calitate de fost vicepremier, acesta a coordonat ”foarte multe ministere”.

Marcel Ciolacu, despre calitățile sale în funcția de premier

Liderul PSD, Marcel Ciolacu, a declarat că se recomandă pentru funcția de premier datorită experienţei executive pe care o are, mai ales că în vremea în care a fost vicepremier a coordonat mai multe ministere. Oficialul spune că are un spirit de echipă şi că este tipul de om care coagulează şi nu dezbină.

Liderul PSD este mândru că deja de trei ani este președinte PSD, execută funcția de președinte al Camerei. Ciolacu spune că are multe multe calități care îi permite să ocupe această funcție deoarece are destulă experiență.

„Am o activitate îndelungată. Am avut şi experienţă executivă împreună cu Mihai Tudose. Mihai era prim-ministru, eu eram vicepremier şi am avut în coordonare foarte multe ministere. Am o activitate parlamentară şi preşedinte al Camerei. De trei ani sunt preşedintele PSD.

Am un spirit de echipă şi sunt unul dintre oamenii care coagulează, nu dezbină şi cred mult în acest sistem de a conduce atât partidul, cât eventual Guvernul”, a afirmat Marcel Ciolacu.

Întrebat dacă se pregăteşte ca să ocupe această funcţie, Marcel Ciolacu a răspuns că da, și are discuţii în special în zona economică deoarece oficialul consideră că această zonă va fi cea mai importantă în perioada următoare.

„Am discuţii cu colegii cât mai detaliate pe fonduri europene astfel încât să nu se mai blocheze niciun mecanism şi lucrurile nu trebuie să stea în mâinile unei singure persoane. Am nişte discuţii aplicate privind situaţia militară din zona Mării Negre”, a completat liderul PSD.

Citeste si:
Alegeri prezidenţiale 2024. Cine va candida pentru funcţia de...
Alegeri prezidenţiale 2024....

Marcel Ciolacu va fi prim-ministrul României. Ce spune oficialul

În luna noiembrie 2022, liderul PSD Marcel Ciolacu a făcut o declarație destul de curajoasă cu privire la funcția de prim-ministru al României. Acesta a spus că el este cel care va ocupa acest fotoliu. Totuși, oficialul va merge pe acest drum doar dacă partidul său va considera că este candidatura potrivită pentru acest post.

„În luna mai o să fiu prim-ministrul României, dacă PSD va considera că eu sunt persoana potrivită”, a afirmat Marcel Ciolacu.


Despre autor:

Valentina Podgorneac
Valentina Podgorneac este originară din Republica Moldova și la vârsta de doar 16 ani a ales să se mute la București pentru a-și continua studiile liceale. În anul 2017 a absolvit un colegiu cu profil economic, însă pasiunea pentru scris a fost mult mai puternică decât orice altă dorință. În timpul studiilor a redactat comunicate de presă în cadrul Organizației Studenților și Elevilor Basarabeni din București. A efectuat stagii de practică la agenția de presă RADOR și la Biroul de Comunicare al Ministerului Educației, acumulând multe informații și sfaturi utile pentru viitoarea sa carieră. A urmat un Curs de Dicție și Discurs Public cu Veronica Coberman, mentor în comunicare.

Valentina Podgorneac este absolventă a Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării din cadrul Universității București, iar de mai bine de un an face parte din familia 9AM. Iubește să știe tot ce mișcă, să fie informată, și la rândul ei, să informeze și pe alții, deoarece un om informat este un om puternic. Pentru ea, scrisul nu este doar o pasiune, ci un stil de viață.
Mai multe

Ultima actualizare: 13 Februarie 2023 - 10 : 02

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.