În noaptea dintre ani, liderul PSD, Marcel Ciolacu, le-a adresat un mesaj de felicitare tuturor românilor. Acesta a vorbit despre greutățile anului 2022 și le-a urat românilor un an plin de pace și succese.

Felicitarea liderului PSD, Marcel Ciolacu, pentru românii de pretutindeni cu ocazia noului an

„2022 a fost un an greu, dar în fiecare clipă ne-am străduit să răspundem tuturor provocărilor.

Am făcut hotărâți pasul în față și ne-am asumat o guvernare complicată pentru a găsi și aplica, din prima linie, #soluțiile la problemele cu care românii s-au confruntat.

A fost un lucru normal pentru că, în aceste vremuri grele, cele mai mari așteptări ale românilor se îndreptau către cel mai mare partid, către forța politică care a luptat întotdeauna pentru cei mulți, pentru familiile cu copii, pentru pensionari și pentru firmele românești.

Am luat #măsuri pentru ca românii și economia să reziste în fața amenințărilor. Mai mult, suntem hotărâți să continuăm să #sprijinim România pentru a trece cu bine peste această perioadă dificilă ca o națiune puternică și unită.

Românii și-au demonstrat hotărârea pe tot parcursul acestui an. Este timpul ca și guvernul nostru să-și demonstreze în 2023 determinarea astfel încât viețile oamenilor pe care îi servim să devină mai bune!

Sunt ferm convins că anul #2023 va fi unul plin de aspecte pozitive. Este rolul meu și al celorlalți lideri politici să găsim soluții rapide la toate evenimentele neprevăzute care vor apărea. #Împreună, dând dovadă de inteligență și maturitate politică, putem transforma România într-un lider regional capabil să atragă investițiile mari care se vor reîntoarce în Europa. Vom fi atenți la evoluția economiei și vom fi pregătiți să luăm toate măsurile necesare dacă lucrurile vor evolua defavorabil, pentru ca efectele negative să fie cât mai mici pentru români și firmele românești.

Citeste si:
Marcel Ciolacu, despre funcția de premier: ”Eu coagulez, nu dezbin”
Marcel Ciolacu, despre...

Trebuie să creăm toate condițiile pentru ca agricultura să performeze, deoarece perioada complicată se prelungește și resursele alimentare vor fi o problemă pentru multe regiuni ale lumii.

Trebuie să ne asigurăm că vom lua toate măsurile posibile pentru ca seniorii României și oamenii care muncesc din greu să aibă un trai decent și să primească respectul cuvenit.

Este datoria noastră să găsim o modalitate de lucru eficientă pentru atragerea fondurilor europene alocate, astfel încât aceste fluxuri financiare să intre și să crească economia românească.

Da, nu mă sperie nimic! Sunt plin de speranță ca vom reuși și vreau ca toată lumea să aibă #încredere că România nu este o putere de neglijat în Europa. Jocurile mărunte ale unor politicieni dornici să câștige câteva voturi au amânat un moment așteptat de toți românii, dar vă spun astăzi că viitorul pentru noi va arăta bine. Nu trebuie să uităm că avem cea mai mare dezvoltare economică din Europa din ultimele două decenii.

Citeste si:
Alegeri prezidenţiale 2024. Cine va candida pentru funcţia de...
Alegeri prezidenţiale 2024....

Evident că mai sunt multe lucruri de făcut, dar trebuie să fim mândri de realizările acestei țări. Nu am crezut niciodată în destinul defetist al acestei națiuni și nu voi cădea niciodată pradă discursului fatalist pe care îl vedeți din plin la “oamenii noi” din politică. Românii sunt puternici, muncitori și hotărâți!

Vă urez tuturor un An Nou plin de speranță, bucurii și sănătate!

Dumnezeu să binecuvânteze România!

La mulți ani!”, a transmis Marcel Ciolacu în noaptea dintre ani.


Despre autor:

Valentina Podgorneac
Valentina Podgorneac este originară din Republica Moldova și la vârsta de doar 16 ani a ales să se mute la București pentru a-și continua studiile liceale. În anul 2017 a absolvit un colegiu cu profil economic, însă pasiunea pentru scris a fost mult mai puternică decât orice altă dorință. În timpul studiilor a redactat comunicate de presă în cadrul Organizației Studenților și Elevilor Basarabeni din București. A efectuat stagii de practică la agenția de presă RADOR și la Biroul de Comunicare al Ministerului Educației, acumulând multe informații și sfaturi utile pentru viitoarea sa carieră. A urmat un Curs de Dicție și Discurs Public cu Veronica Coberman, mentor în comunicare.

Valentina Podgorneac este absolventă a Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării din cadrul Universității București, iar de mai bine de un an face parte din familia 9AM. Iubește să știe tot ce mișcă, să fie informată, și la rândul ei, să informeze și pe alții, deoarece un om informat este un om puternic. Pentru ea, scrisul nu este doar o pasiune, ci un stil de viață.
Mai multe

Ultima actualizare: 1 Ianuarie 2023 - 12 : 01

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.