Spiritul sărbătorilor de iarnă se simte din ce în ce mai intens. Bucureștenii vor putea admira și călători cu Tramvaiul Colindelor începând de luni și până pe 3 ianuarie 2023. Acesta va circula pe traseul tramvaiului 1 din Capitală. În tramvai, călătorii vor putea asculta colinde româneşti şi internaţionale și se vor putea bucura de magia sărbătorilor.

Tramvaiul Colindelor va circula în București, începând de luni

Societatea de Transport București a anunțat că pune în circulație în perioada sărbătorilor de iarnă, Tramvaiul Colindelor. Astfel, călătorii se vor putea delecta cu cele mai cunoscute colinde românești și internaționale. Tramvaiul va circula pe traseul liniei 1.

"Magia Sărbătorilor de Iarnă ne găsește de fiecare dată mai liniștiți, mai entuziasmați și mai dornici de a le oferi surprize celor dragi. Ducem tradiția mai departe și oferim tuturor călătorilor noștri „Tramvaiul Colindelor”. Acesta va circula în perioada 12 decembrie 2022 - 3 ianuarie 2023, pe traseul liniei 1. Spiritul Crăciunului îi va însoți pe oameni în deplasările zilnice, făcând din fiecare călătorie un prilej de bucurie și voie bună.", a anunțat STB.

În mijlocul de transport vor răsuna cântece și colinde menite să bucure românii și să le redea spiritul Crăciunului și magia sărbătorilor de iarnă. Tramvaiul este decorat cu imagini și personaje din satul lui Moș Crăciun.

"Am pregătit cea mai frumoasă selecţie de colinde româneşti şi internaţionale, precum şi o colecţie de cântece de iarnă, menite să redea povestea magică a acestor zile de sărbătoare. Cu ajutorul unui decor rupt din basmele copilăriei noastre, care surprinde personaje îndrăgite din satul lui Moş Crăciun la ceas de seară, sperăm să trezim în fiecare dintre voi trăiri şi sentimente deosebite", se arată în comunicatul STB.

Târgurile de Crăciun din București

De aproximativ 2 săptămâni, în București au fost deschise mai multe târguri de Crăciun la care vizitatorii se pot distra și se pot bucura de armonia sărbătorilor de Crăciun.

Citeste si:
STB introduce supracontrol în autobuze. Se renunță la vestele albastre
STB introduce supracontrol în...

Târgul de Crăciun din Piața Constituției s-a deschis încă de la sfârșitul lunii noiembrie și va fi deschis până pe 26 decembrie. La târg sunt prezente peste 70 de căsuţe din lemn unde sunt expuse jucării, obiecte handmade, suveniruri tradiţionale, produse alimentare, haine. De asemenea, sunt amenajate și spații speciale pentru copii cu diverse jocuri interactive și activități. Casa lui Moș Crăciun, vinul fiert, șoriciul, turta dulce și desigur, roata panoramică nu lipsesc de la târg.

Târgul de Crăciun din Drumul Taberei s-a deschis pe data de 25 noiembrie. Este vorba despre "West Side Christmas", târg organizat de creatorii festivalului UNTOLD. Printre principalele atracţii ale Târgului de Crăciun din Parcul Drumul Taberei se numără o roată înaltă de 33 de metri, un carusel cu personaje şi un patinoar cu o suprafaţă de 660 de metri pătraţi.

Citeste si:
Cât de sigure sunt autobuzele și tramvaiele STB
Cât de sigure sunt autobuzele...

Despre autor:

Valentina Podgorneac
Valentina Podgorneac este originară din Republica Moldova și la vârsta de doar 16 ani a ales să se mute la București pentru a-și continua studiile liceale. În anul 2017 a absolvit un colegiu cu profil economic, însă pasiunea pentru scris a fost mult mai puternică decât orice altă dorință. În timpul studiilor a redactat comunicate de presă în cadrul Organizației Studenților și Elevilor Basarabeni din București. A efectuat stagii de practică la agenția de presă RADOR și la Biroul de Comunicare al Ministerului Educației, acumulând multe informații și sfaturi utile pentru viitoarea sa carieră. A urmat un Curs de Dicție și Discurs Public cu Veronica Coberman, mentor în comunicare.

Valentina Podgorneac este absolventă a Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării din cadrul Universității București, iar de mai bine de un an face parte din familia 9AM. Iubește să știe tot ce mișcă, să fie informată, și la rândul ei, să informeze și pe alții, deoarece un om informat este un om puternic. Pentru ea, scrisul nu este doar o pasiune, ci un stil de viață.
Mai multe

Ultima actualizare: 12 Decembrie 2022 - 01 : 12

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.