Târgul de Crăciun din Drumul Taberei se deschide astăzi, 25 noiembrie. Este vorba despre "West Side Christmas", târg organizat de creatorii festivalului UNTOLD. Organizatorii spun că pe vizitatori îi așteaptă multe surprize plăcute, atmosferă de sărbătoare, mâncare tradițională și multă voie bună.

Se deschide Târgul de Crăciun din Drumul Taberei

Primăria Sectorului 6 transmite că vineri se vor aprinde luminiţele de Crăciun care au fost montate în tot parcul, dar şi cea mai mare perdea luminoasă din România, montată pe pod. Perdeaua luminoasă are 100 de metri şi se va afla la mai mult de 50 de metri înălţime, pe podul suspendat care traversează Parcul Drumul Taberei. Organizatorii festivalului au lucrat cu o companie internaţională pentru a crea această perdea de lumini fiind una dintre atracțiile principale.

„Un târg de Crăciun pentru bucuria familiilor şi a celor mici. Îmi doresc ca 'West Side Christmas Market' să devină o tradiţie pentru mulţi ani de acum înainte. Vă aştept pe toţi să dăm împreună startul aventurii de Crăciun”, a transmis primarul Ciprian Ciucu.

La târg sunt amenajate peste 60 de căsuţe de la care vizitatorii își vor putea procura mâncăruri tradiționale, obiecte hand-made, suvenire și altele. Printre principalele atracţii ale Târgului de Crăciun din Parcul Drumul Taberei se numără o roată înaltă de 33 de metri, un carusel cu personaje şi un patinoar cu o suprafaţă de 660 de metri pătraţi.

O oră la patinoar costă 20 de lei, iar o tură cu roata panoramică - 25 de lei. Vinul fiert costă 10 lei, ţuica fiartă - 10 lei, apa plată/minerală - 8 lei, un suc - 10 lei, ceai cald infuzie, ciocolată caldă, bere - 10 lei.

Căsuţă poştală specială pentru scrisorile lui Moș Crăciun

Intrarea la târgul de Crăciun va fi liberă pe toată perioada. Nelipsite vor fi concertele și spectacolele pentru cei mici. În acest weekend, pe scena de la târg vor avea loc concerte care vor menține atmosfera și vor bucura vizitatorii.

Citeste si:
Tramvaiul Colindelor va circula în Capitală. Cum va circula...
Tramvaiul Colindelor circulă...

În acest an, la târgul de Crăciun a fost implementat un concept original care cuprinde personaje şi poveşti. Tot la târg, vizitatorii vor avea parte și de o căsuţă poştală specială unde pot lăsa scrisori pentru Moş Crăciun. În ajunul Crăciunului, se va extrage o singură scrisoare, iar dorința câștigătorului va fi îndeplinită, precizează organizatorii.

Târgul va fi deschis zilnic între orele 12,00-23,00, iar intrarea va fi liberă. Accesul la patinoarul din parc se va face separat, în oricare dintre zile, începând cu ora 10,00.


Despre autor:

Valentina Podgorneac
Valentina Podgorneac este originară din Republica Moldova și la vârsta de doar 16 ani a ales să se mute la București pentru a-și continua studiile liceale. În anul 2017 a absolvit un colegiu cu profil economic, însă pasiunea pentru scris a fost mult mai puternică decât orice altă dorință. În timpul studiilor a redactat comunicate de presă în cadrul Organizației Studenților și Elevilor Basarabeni din București. A efectuat stagii de practică la agenția de presă RADOR și la Biroul de Comunicare al Ministerului Educației, acumulând multe informații și sfaturi utile pentru viitoarea sa carieră. A urmat un Curs de Dicție și Discurs Public cu Veronica Coberman, mentor în comunicare.

Valentina Podgorneac este absolventă a Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării din cadrul Universității București, iar de mai bine de un an face parte din familia 9AM. Iubește să știe tot ce mișcă, să fie informată, și la rândul ei, să informeze și pe alții, deoarece un om informat este un om puternic. Pentru ea, scrisul nu este doar o pasiune, ci un stil de viață.
Mai multe

Ultima actualizare: 25 Noiembrie 2022 - 10 : 11

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.