Liderul AUR, George Simion, a fost huiduit la festivitatea de deschidere a anului școlar 2022-2023 la Liceul Teoretic „Gheorghe Lazăr” din Capitală. La ceremonie au mai participat și prefectul Toni Greblă, dar și consilieri ai Primăriei Sectorului 5.

George Simion, huduit de elevi în prima zi de școală la un liceu din Capitală

Liderul AUR, George Simion, a stârnit un hal de huiduieli la festivitatea de deschidere a anului școlar la un liceu din București. Elevii nu au fost încântați să îl vadă pe omul politic la ceremonia din prima zi de școală. George Simion a ținut un discurs în fața elevilor, profesorilor și a părinților prezenți la eveniment. Unii l-au huiduit, iar alții l-au ascultat plictisiți.

Întâmplător am fost azi la deschiderea școlară de la Lazăr, unde a venit George Simion, și am studiat reacțiile elevilor. Vreo doi au urat ironic, vreo opt l-au huiduit de a răsunat toată curtea, dar grosul au rămas la fel de plictisiți cum erau la toți ceilalți politicieni în sacou veniți să vâneze imagine. Nu știau cine e și nici nu le păsa. De aia a dres-o după huiduieli cu "mă știți de pe Facebook și TikTok". Nu te știe nimeni tânăr, prietene”, scrie Mihai Popescu pe Facebook.

Retail jobs

La ceremonia de deschidere a noului an școlar a liceului din Capitală au participat și prefectul Toni Greblă, dar și consilieri ai Primăriei Sectorului 5. Directoarea liceului i-ar fi prezentat pe aceștia ca foști absolvenți ai instituției.

Altfel a fost amuzant că pe toți ceilalți politicieni, prefectul Toni Greblă și niște pesediști de la PS5 care interimează pentru Piedone cât e la pârnaie, i-a introdus directoarea cu "a absolvit Lazăr", "a făcut și dres programe pentru Lazăr". La Simion a fost doar un "avem și un deputat". Bine, amuzant și că se fac că nu știu cine l-a chemat, când era lângă directoare și a vorbit cu ea și după. Mna, avem și un început de an școlar”, a mai scris Mihai Popescu în postarea sa de pe Facebook.

Citeste si:
George Simion nici nu s-a căsătorit bine că deja se gândește la...
George Simion nici nu s-a...

George Simion, gânduri legate de divorț

La doar câteva zile de la nuntă, George Simion se gândește deja la divorț și a vorbit despre acest aspect, în cel mai recent interviu pe care l-a acordat. Acesta pare conștient de faptul că nu va dura pentru totdeauana căsnicia cu Ilinca Munteanu și se așteaptă să se despartă, la un moment dat.

”M-am plimbat pentru prima dată! Așa e dragostea te ia pe sus, ca-n balon. Acum să vedem cât durează!”, a mai declarat liderul AUR, pentru sursa citată.


Despre autor:

Valentina Podgorneac
Valentina Podgorneac este originară din Republica Moldova și la vârsta de doar 16 ani a ales să se mute la București pentru a-și continua studiile liceale. În anul 2017 a absolvit un colegiu cu profil economic, însă pasiunea pentru scris a fost mult mai puternică decât orice altă dorință. În timpul studiilor a redactat comunicate de presă în cadrul Organizației Studenților și Elevilor Basarabeni din București. A efectuat stagii de practică la agenția de presă RADOR și la Biroul de Comunicare al Ministerului Educației, acumulând multe informații și sfaturi utile pentru viitoarea sa carieră. A urmat un Curs de Dicție și Discurs Public cu Veronica Coberman, mentor în comunicare.

Valentina Podgorneac este absolventă a Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării din cadrul Universității București, iar de mai bine de un an face parte din familia 9AM. Iubește să știe tot ce mișcă, să fie informată, și la rândul ei, să informeze și pe alții, deoarece un om informat este un om puternic. Pentru ea, scrisul nu este doar o pasiune, ci un stil de viață.
Mai multe

Ultima actualizare: 5 Septembrie 2022 - 05 : 09

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.