O alertă cu bombă a fost anunțată la locația nunții liderul AUR, George Simion cu Ilinca Munteanu, în localitatea Măciuca. Polițiștii din Vâlcea au intervenit de urgență pentru a face verificări.

Alertă cu bombă la nunta lui George Simion

Sâmbătă, Inspectoratul de Poliție Județean Vâlcea a primit o înștiințare precum că la nunta liderului AUR, George Simion, este instalată o bombă. Evenimentul se desfășoară în localitatea Măciuca. La fața locului s-au deplasează polițiștii din Vâlcea și pirotehniștii din cadrul Serviciului Român de Informații, pentru a face verificările necesare.

De asemenea, mai multe redacții au primit un mesaj în care se spune că ziua de 27 august 2022 va fi una cu memorabilă, deoarece urmează ca o bombă să fie detonată chiar la nunta lui George Simion. Iată textul mesajului.

„Azi explodăm o bombă la nunta lui George Simion la Hotel Forest. Știm bine că Simion se distrează din bani ruseşti azi la Oveselu. Aceastăzi va fi memorabilă pentru toată lumea!”

George Simion se căsătorește. Nuntă cu peste 10.000 de persoane

George Simion s-a căsătorit cu femeia inimii sale, Ilinca Munteanu. Se așteaptă ca la eveniment să participe peste 10.000 de oameni. Invitații se vor delecta cu tocană de vânat preparată într-un ceaun de două tone, grătar de berbecuț și porc, mititei, dar și alte bucate tradiționale. Invitații vor putea admira tradițiile unei nunți românești, dansuri tradiționale și multe alte surprize.

Anterior, liderul AUR a anunțat prin intermediul rețelelor de socializare că se însoară, iar nunta lui va avea loc pe 27 august, în Vâlcea, la Oveselu. Cu această ocazie, Simion a invitat la nuntă pe toată lumea care îl susține în cariera sa politică. Singura condiție însă este legată de dress code. Invitații trebuie să fie îmbrăcați în cămăși populare.

Citeste si:
Amenințare cu bombă la Curtea de Apel București. Clădirea a fost...
Amenințare cu bombă la Curtea...

„Aștept toți românii să se bucure alături de mine. Cea mai mare bucurie pentru mine e dacă veți fi prezenți. Să veniți în cămașă populară!", a scris George Simion.


Despre autor:

Valentina Podgorneac
Valentina Podgorneac este originară din Republica Moldova și la vârsta de doar 16 ani a ales să se mute la București pentru a-și continua studiile liceale. În anul 2017 a absolvit un colegiu cu profil economic, însă pasiunea pentru scris a fost mult mai puternică decât orice altă dorință. În timpul studiilor a redactat comunicate de presă în cadrul Organizației Studenților și Elevilor Basarabeni din București. A efectuat stagii de practică la agenția de presă RADOR și la Biroul de Comunicare al Ministerului Educației, acumulând multe informații și sfaturi utile pentru viitoarea sa carieră. A urmat un Curs de Dicție și Discurs Public cu Veronica Coberman, mentor în comunicare.

Valentina Podgorneac este absolventă a Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării din cadrul Universității București, iar de mai bine de un an face parte din familia 9AM. Iubește să știe tot ce mișcă, să fie informată, și la rândul ei, să informeze și pe alții, deoarece un om informat este un om puternic. Pentru ea, scrisul nu este doar o pasiune, ci un stil de viață.
Mai multe

Ultima actualizare: 27 August 2022 - 02 : 08

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.