Bat clopote de nuntă în AUR. Liderul partidului, George Simion, a anunțat că se însoară. Omul politic a decis că este timpul să se așeze la casa lui și să întemeieze o familie cu acte în regulă. Simion a spus că îi așteaptă la nuntă pe toți cei care îl susțin, însă singura condiție este legată de dress code.

George Simion se însoară!

George Simion este mai îndrăgostit ca niciodată de femeia cu care este într-o relație și alături de care trăiește o frumoasă poveste de iubire. Recent, omul politic a anunțat că este gata să facă marele pas. Liderul AUR a anunțat prin intermediul rețelelor de socializare că nunta lui va avea loc pe 27 august, în Vâlcea, la Oveselu.

Cu această ocazie, Simion a invitat la nuntă pe toată lumea care îl susține în cariera sa politică. Singura condiție însă este legată de dress code. Invitații trebuie să fie îmbrăcați în cămăși populare.

„Aștept toți românii să se bucure alături de mine. Cea mai mare bucurie pentru mine e dacă veți fi prezenți. Să veniți în cămașă populară!", a scris George Simion.

Fără daruri la nunta lui George Simion

George Simion a oferit mai multe detalii cu privire la organizarea și desfășurarea marelui eveniment într-o altă postare pe o rețea de socializare. Specialiștii afirmă că au observat că politicianul s-ar fi inspirat pentru nunta sa din ceremonia de nuntă a lui Zelea Codreanu.

Liderul AUR a menționat că nu vrea daruri de nuntă, prezența fizică este tot ce contează.

Știu că e departe pentru unii dintre voi dar ne organizăm cu autocare din fiecare județ. Nu am glumit: vă aștept pe toți. (...) Pentru mine important e să veniți, nu daruri sau altceva. Obligatoriu e să veniți în cămașă tradițională”, a mai scris liderul AUR.

George Simion se pregătește serios de evenimentul cel mai important din viața lui. Acest moment unic îl va petrece alături de familie, prieteni și susținătorii săi care vor împărți această mare bucurie. Politicianul este gata să pună la dispoziție chiar și autocare care trec prin fiecare județ al României.

Citeste si:
George Simion: „România nu mai trebuie să finanțeze guvernul de la...
George Simion: „România nu...

Nuntă inspirată din cea a lui Zelea Codreanu?

Multe detalii din organizarea nunții lui George Simion par a fi inspirate din ceremonia de nuntă a faimosului legionar antisemit Zelea Codreanu. Se pare că liderul AUR vrea să repete istoria. Nunta lui Zelea Codreanu a fost documentată minuțios de cronicile vremii. Ceremonia a avut loc la Focșani și au participat între 80.000 și 100.000 de oameni.

Zelea împreună cu soția sa au apărut în fața invitaților într-un car tras de boi, un moment unic și de neuitat din nunta celor doi.

,,Nunta lui Codreanu s‑a desfăşurat la Crâng. Asistenţa era formată din câteva zeci de mii de persoane (între 80.000 şi 100.000). Corneliu Codreanu împreună cu tânăra sa soţie Elena şi‑au făcut apariţia într‑un car tras de boi, bine decorat. Nunta era organizată în aer liber, era vară şi vreme foarte frumoasă”, notează revista Historia.

Citeste si:
Gigi Becali, despre situația lui Dan Diaconescu. Ce a zis despre...
Gigi Becali, despre situația...

Despre autor:

Valentina Podgorneac
Valentina Podgorneac este originară din Republica Moldova și la vârsta de doar 16 ani a ales să se mute la București pentru a-și continua studiile liceale. În anul 2017 a absolvit un colegiu cu profil economic, însă pasiunea pentru scris a fost mult mai puternică decât orice altă dorință. În timpul studiilor a redactat comunicate de presă în cadrul Organizației Studenților și Elevilor Basarabeni din București. A efectuat stagii de practică la agenția de presă RADOR și la Biroul de Comunicare al Ministerului Educației, acumulând multe informații și sfaturi utile pentru viitoarea sa carieră. A urmat un Curs de Dicție și Discurs Public cu Veronica Coberman, mentor în comunicare.

Valentina Podgorneac este absolventă a Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării din cadrul Universității București, iar de mai bine de un an face parte din familia 9AM. Iubește să știe tot ce mișcă, să fie informată, și la rândul ei, să informeze și pe alții, deoarece un om informat este un om puternic. Pentru ea, scrisul nu este doar o pasiune, ci un stil de viață.
Mai multe

Ultima actualizare: 13 Iunie 2022 - 05 : 06

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.