Bat clopote de nuntă! Simona Halep și Toni Iuruc sunt gata pentru următorul pas - nunta. Fericitul eveniment va avea loc mai spre finalul lui 2022, iar locația este una de lux din România.

Simona Halep și Toni Iuruc au stabilit data și locații nunții

Simona Halep și Toni Iuruc își vor sărbători nunta pe data de 13 noiembrie 2022, zi în care vor face și cununia religioasă.

Evenimentul va avea loc la Cazinoul din Sinaia, o locație selectă și de lux, fiind des aleasă pentru astfel de evenimente. Potrivit Fanatik, la nuntă vor participa în jur de 300 de invitați.

Toni Iuruc a confirmat data nunții lor, însă a ezitat să ofere mai multe informații, spunând că dacă au întrebări despre tenis să i le adreseze soției sale, Simona Halep.

„Mulţumesc pentru urările de casă de piatră. Da, informaţia este corectă. În noiembrie, facem nunta la Sinaia. Sperăm să fie ceva cu totul deosebit pentru noi, dar nu vreau să vorbesc mai mult. Este viaţa noastră privată. Dacă vreţi să discutaţi de tenis, vă rog s-o întrebaţi pe Simona. Ea se ocupă de partea de tenis, ea este specialista, campioana familiei” - Toni Iuruc, pentru Fanatik.

În cazul în care Simona Halep ar obține calificarea la Turneul Campioanelor, sportiva având toate șansele pentru a ajunge la turneul de final de an, nunta celor doi ar avea loc fix după terminarea sezonului. Competiția reunește cele mai bune 8 jucătoare din lume și se va desfășura în perioada 31 octombrie - 6 noiembrie, locația urmând să fie stabilită.

Simona Halep s-a căsătorit cu Toni Iuruc

Simona Halep și Toni Iuruc s-au căsătorit în mare secret, în vara anului trecut. Cei doi nu au postat absolut nimic legat de marele eveniment.

Petrecerea a fost organizată la ei acasă, în vila din Izvorani. Chiar dacă eveniemntul a fosr organizat acasă, a fost unul destul de grațios și plin de nume grele. Soția lui Toni Iuruc a scos din buzunar pentru a doua rochie purtată în seara înscrierii, nici mai mult, nici mai puțin de 6.359 de euro, potrivit unica.ro.

Citeste si:
Oana Moșneagu și Vlad Gherman au ales data nunții: „Primul dans al...
Oana Moșneagu și Vlad Gherman...

Anterior, Simona Halep a declarat că își dorește să devină mamă. Nu a menționat o perioadă aproximativă, însă sportiva și-ar dori trei copii, dar nu îi permite timpul să aducă pe lume atât de mulți copii.


Despre autor:

Valentina Podgorneac
Valentina Podgorneac este originară din Republica Moldova și la vârsta de doar 16 ani a ales să se mute la București pentru a-și continua studiile liceale. În anul 2017 a absolvit un colegiu cu profil economic, însă pasiunea pentru scris a fost mult mai puternică decât orice altă dorință. În timpul studiilor a redactat comunicate de presă în cadrul Organizației Studenților și Elevilor Basarabeni din București. A efectuat stagii de practică la agenția de presă RADOR și la Biroul de Comunicare al Ministerului Educației, acumulând multe informații și sfaturi utile pentru viitoarea sa carieră. A urmat un Curs de Dicție și Discurs Public cu Veronica Coberman, mentor în comunicare.

Valentina Podgorneac este absolventă a Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării din cadrul Universității București, iar de mai bine de un an face parte din familia 9AM. Iubește să știe tot ce mișcă, să fie informată, și la rândul ei, să informeze și pe alții, deoarece un om informat este un om puternic. Pentru ea, scrisul nu este doar o pasiune, ci un stil de viață.
Mai multe

Ultima actualizare: 10 Iulie 2022 - 05 : 07

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.