Simona Halep a avut un an plin de schimbări. Vedeta s-a cununat, în urmă cu câteva săptămâni bune, iar acum este pregtătită să ducă relația frumoasă pe care o are cu Toni Iuruc la un alt nivel. Tenismena a trăit cele mai frumoase momente din viața sa și este profund recunoscătoare pentru tot ceea ce i se întâmplă. Nici nu și-ar putea dori ceva mai mult. Poate doar copii!

Simona Halep vrea să devină mamă

Simona Halep trăiește o frumoasă poveste de iubire cu Toni Iuruc, bărbatul de care s-a îndrăgostit și cu care a decis că vrea să trăiască, până când moartea îi va despărți. Nu de puține ori, campioana României a fost criticată dur din cauza faptului că a ales să se mărite cu un bărbat mult mai în vârstă decât ea.

Vedetei nu i-a păsat niciodată de gurile rele, iar diferența de vârstă dintre ei nu a fost deloc o problemă pentru cei doi. Mai mult de atât, ea are în plan să îi dăruiască partenerului său de viață și doi copii. Ea și-ar dori trei, dar nu îi permite timpul să aducă pe lume atât de mulți copii.

În plus, Simona Halep a vorbit și despre nunta care va avea loc anul viitor. Crede că are timp suficient pentru a-și alege rochia de mireasă. Nu s-a gândit de care să își ia. Nu știe dacă va alege una voluminoasă sau dacă va opta pentru una simplă, dar este ferm convinsă că se va bucura din plin de ziua în care va merge în fața altarului alături de Toni Iuruc.

“Eu îmi doresc trei copii, dar cred că vor fi doi. Nu am timp pentru trei copii. Anul viitor va fi nunta tradiţională, cea de la biserică. Am timp suficient să aleg rochia de mireasă… Un an mai exact! Încă nu știu de care să îmi iau, una voluminoasă sau una mai simplă”, a declarat Simona Halep, potrivit cancan.ro.


Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 10 Noiembrie 2021 - 01 : 11

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.