Un bărbat din Timișoara s-a aruncat de la etaj, după ce s-a certat cu soția sa. Bărbatul a scăpat cu viață, însă s-a ales doar cu un picior rupt.

Un alt bărbat a sărit în gol la Timișoara

Bărbatul în vârstă de 52 de ani a ajuns acasă luni seara în stare de ebrietate și a avut o ceartă cu soția sa. Femeia i-ar fi spus să meargă să se culce, însă acesta a sărit pe geam de la etajul unu al unui bloc de locuințe din Timișoara.

Alarma a fost dată de un vecin după ce a auzit bufnitura și l-a văzut pe bărbat înșirat pe pământ. Un echipaj al serviciului de urgență s-a deplasat la fața locului pentru a-i acorda bărbatului îngrijirile medicale necesare. Acesta era în stare conștientă, însă cu un picior fracturat. Victima a fost transportată la spital.

Polițiștii de la Secția 3 din Timișoara s-au deplasat la fața locului și au deschis un dosar penal pentru vătămare corporală din culpă.

Val de sinucideri în Timișoara

Cu aproximativ o săptămână în urmă, o femeie din Timisoara s-a aruncat de la etajul 10 cu doi copii, de 3 și 6 ani, în brațe. Toți trei au murit în urma impactului.

Tot cu o săptămână în urmă, un preot reformat și soția lui, asistentă medicală, s-au sinucis într-o anexă a locuinței lor din din satul Sculia, județul Timiș. Cei doi soți au lăsat și un bilet de adio în care au mărturisit că suferă de depresie și că nu mai pot suporta greutățile vieții.

Luni, o altă femeie a săvârșit o tentativă de suicid de la etajul cinci al unui bloc din Timișoara. Femeia se află în stare gravă la spital.


Despre autor:

Valentina Podgorneac
Valentina Podgorneac este originară din Republica Moldova și la vârsta de doar 16 ani a ales să se mute la București pentru a-și continua studiile liceale. În anul 2017 a absolvit un colegiu cu profil economic, însă pasiunea pentru scris a fost mult mai puternică decât orice altă dorință. În timpul studiilor a redactat comunicate de presă în cadrul Organizației Studenților și Elevilor Basarabeni din București. A efectuat stagii de practică la agenția de presă RADOR și la Biroul de Comunicare al Ministerului Educației, acumulând multe informații și sfaturi utile pentru viitoarea sa carieră. A urmat un Curs de Dicție și Discurs Public cu Veronica Coberman, mentor în comunicare.

Valentina Podgorneac este absolventă a Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării din cadrul Universității București, iar de mai bine de un an face parte din familia 9AM. Iubește să știe tot ce mișcă, să fie informată, și la rândul ei, să informeze și pe alții, deoarece un om informat este un om puternic. Pentru ea, scrisul nu este doar o pasiune, ci un stil de viață.
Mai multe

Ultima actualizare: 10 Mai 2022 - 11 : 05

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.