O nouă tentativă de suicid a avut loc la Timișoara în această dimineață . O femeie a sărit în gol de la etajul cinci al unui bloc din Timișoara.

O femeie s-a aruncat de la etaj în Timișoara

Femeia a intrat în scara unui bloc din Timișoara, a urcat până la etajul cinci și a tras un scaun în dreptul geamului, după care a sărit în gol. Victima nici măcar nu locuia în blocul din care a săvârșit tentativa de suicid.

Femeia a supraviețuit impactului, însă se află în stare gravă, potrivit medicilor care au ajuns la fața locului pentru a-i acorda ajutor medical. Aceasta a fost preluată de o ambulanță și a fost transportată la spital.

Până la momentul transmiterii știrii, nu se știe care este cauza faptei necugetate a femeii, deoarece la locul faptei și asupra sa nu a fost găsit nici un bilet de adio. Poliția a deschis o anchetă și investighează cazul.

Val de sinucideri în Timișoara

Cu aproximativ o săptămână în urmă, o femeie din Timisoara s-a aruncat de la etajul 10 cu doi copii, de 3 și 6 ani, în brațe. Cu toții cu murit la impactul cu solul.

Vecinii care i-au gasit inconstienti pe cei trei in fata blocului au dat imediat alarma, iar la locul tragediei au intervenit rapid 4 echipaje SMURD.

Tot cu o săptămână în urmă, un preot reformat și soția lui, asistentă medicală, s-au sinucis într-o anexă a locuinței lor din din satul Sculia, județul Timiș. Cei doi soți au lăsat și un bilet de adio în care au mărturisit că suferă de depresie și că nu mai pot suporta greutățile vieții.


Despre autor:

Valentina Podgorneac
Valentina Podgorneac este originară din Republica Moldova și la vârsta de doar 16 ani a ales să se mute la București pentru a-și continua studiile liceale. În anul 2017 a absolvit un colegiu cu profil economic, însă pasiunea pentru scris a fost mult mai puternică decât orice altă dorință. În timpul studiilor a redactat comunicate de presă în cadrul Organizației Studenților și Elevilor Basarabeni din București. A efectuat stagii de practică la agenția de presă RADOR și la Biroul de Comunicare al Ministerului Educației, acumulând multe informații și sfaturi utile pentru viitoarea sa carieră. A urmat un Curs de Dicție și Discurs Public cu Veronica Coberman, mentor în comunicare.

Valentina Podgorneac este absolventă a Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării din cadrul Universității București, iar de mai bine de un an face parte din familia 9AM. Iubește să știe tot ce mișcă, să fie informată, și la rândul ei, să informeze și pe alții, deoarece un om informat este un om puternic. Pentru ea, scrisul nu este doar o pasiune, ci un stil de viață.
Mai multe

Ultima actualizare: 9 Mai 2022 - 12 : 05

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.