Social 5 Mai 2022 11:26 de Clara Vacaru
Fosta soacra a Iuliei, tânăra de 33 de ani care s-a aruncat de la etajul 10, cu cei doi copii în brațe, spune că aceasta era terorizată de bărbatul cu care începuse o relație după divorțul de tatăl copiilor.

Iulia a divorțat în urmă cu doi ani de tatăl copiilor ei și începuse o relație cu un alt bărbat, de care s-ar fi despărțit recent. Ea s-a împăcat cu fostul soț, Alex, cei doi plănuind să se recăsătorească, pentru a-și reîntregi familia. Totuși, la cununia civilă, programată pe 28 aprilie, cei doi nu s-au prezentat, dar aveau termen o lună pentru reintroducerea actelor de căsătorie.

Fostul iubit nu ar fi putut însă să accepte despărțirea de tânără și a început să o amenințe că îi ia copiii.

Fosta soacră a Iuliei, Elizabeta Darotz, a vorbit despre aceste lucruri într-un interviu pentru Antena 1.

„Ea s-a despărțit de fiul meu și și-a făcut o altă relație.(...) Era în cealaltă relație, dar a venit fiul meu acasă și au hotărât că pentru binele copiilor să crească copiii împreună.(...) Nu știu dacă a renunțat la iubit, dar au vorbit la telefon. Cred că a amenințat-o când i-a spus că se va căsători (...) L-a rugat pe Alex să nu plece înapoi, iar el i-a spus că nu poată să rămână, că are serviciu. Ea i-a spus că are nevoie de cineva să o apere. Îi era teamă de ceva”, a povesit Elizabeta Darotz, la Acces Direct, potrivit stiripesurse.ro.

Retail jobs

Fosta soacră a Iuliei: Era terorizată de iubitul ei

Fosta soacra a femeii crede că aceasta ar fi primit un apel de amenințare și s-a speriat.

Elizabeta Darotz a vorbit la telefon cu Marcel, care i-a recunoscut că el și Iulia au discutat cu o zi înainte de tragedie. Femeia spune că Iulia i-a dezvăluit că era terorizată de iubitul ei, care o amenința că-i ia copiii dacă se împacă cu fostul soț.

”Ea nu ar fi făcut așa ceva. Ea a pornit la grădiniță, nicidecum să se omoare. A fost împinsă de altcineva. Bănuiesc că Marcel, pentru că o teroriza foarte mult. Ea voia să scape, să vină înapoi la noi. I-am cerut explicații. I-am spus că pentru mine este un criminal. Așa îl consider eu. Indirect, mi-a omorât nepoții. I-am zis că până când nu îmi dă explicații că nu e așa, eu așa îl consider. El rămâne așa”, a spus soacra tinerei.

Citeste si:
O fată de 14 ani s-a aruncat de la etajul 4, în Capitală
O fată de 14 ani s-a aruncat...

Eu am vorbit cu Marcel, să-mi dea explicații. El e plecat la Deva.(...) Era foarte calm. Nu recunoaște că a amenințat-o, dar a spus că a vorbit cu o seară în urmă cu ea, luni, și că și-au spus că vor să se împace și a întrebat Iulia dacă mai e valabil să se mute în casă.

Aici îmi dă cu semnul întrebării. Marcel spunea că vor să se împace. (...) Așa mi-a povestit ea în ultima lună. A venit la mine și mi-a mai zis că vrea să vină înapoi la noi în familie și că vrea să fie bine cu toată lumea și că Marcel o amenință că îi ia copilul.

(...) Eu cred că cu ceva a amenințat-o pentru că în perioada de acasa pana la gradiniță s-a întâmplat ceva, tocmai pentru că nu a mai lăsat nici copiii la grădiniță. Ea nu ar fi făcut așa ceva. Ea a pornit la grădiniță, nicidecum să se omoare. A fost împinsă de altcineva ”, a mai povestit femeia

Citeste si:
Tragedii în lanț la Timișoara. O altă femeie s-a aruncat de la etaj
Tragedii în lanț la...

S-a aruncat de la etajul 10, împreună cu cei doi copii

Iulia s-a aruncat de la etajul 10, împreună cu cei doi copii, o fetită de aproape șase ani și un băiețel de 3 ani.

La sosirea medicilor, femeia era decedată, iar medicii au început manevrele de resuscitare asupra celor doi copilași. Din păcate, după aproape o oră, și aceștia au fost declarat decedați.

Femeia plecase să ducă copiii la gradiniță, însă a oprit pe drum, a urcat la etajul 10 al unui bloc și s-a aruncat, cu micuții în brațe.


Despre autor:

Clara Vacaru
Clara Văcaru a revenit in echipa 9am in anul 2022, după o pauză de doi ani. Pasionată de știri de când se știe, a terminat Facultatea de Jurnalism și lucrează în presă de peste 10 ani.
Crede cu tărie că “informația este putere” și visează ca, în viitor, să aibă o afacere în domeniul educației.
Mai multe

Ultima actualizare: 5 Mai 2022 - 12 : 05

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.