O tânără de 21 de ani, cetățean american, a fost sechestrată într-un imobil din Voluntari. Poliția a fost alertată de către Ambasada SUA la București.

Polițiștii din Ilfov au făcut percheziție la adresa indicată, unde au găsit două victime, dintre care una era tânăra semnalată de ambasadă, potrivit unor surse din poliție, informează ziare.com.

Casa în care a fost sechestrată tânăra aparține unor cetățeni britanici: frații Tristan și Andrew Tate

Poliția din Ilfov a fost sesizată luni de Biroul de Securitate Diplomatică al Ambasadei SUA la București că a primit o informație potrivit căreia o tânără de 21 ani, cetățean american, este lipsită de libertate în mod ilegal, într-un imobil situat pe str. Washington, din orașul Voluntari. Polițiștii au făcut verificări și au stabilit că este posibil ca tânăra să se afle în imobilul indicat, care aparține unor cetățeni britanici. Este vorva despre Tristan Tate, fost iubit al Biancăi Drăgușanu și de fratele acestuia, Andrew.

"La data de 11.04.2022, IPJ IF a fost sesizat telefonic de un reprezentant al Biroului de Securitate Diplomatică din cadrul Ambasadei SUA la București, cu privire la faptul că, la nivelul acestei instituții s-a primit o informație conform căreia, într-un imobil situat pe str. Washington, din orașul Voluntari, numită Emma Aida Gabbey, în vârstă de 21 ani, cetățean american, este lipsită de libertate în mod ilegal", transmit oficiali ai IPJ Ilfov.

Poliția a obținut mandate de percheziție de la Judecătoria Buftea, pentru lipsire de libertate, și a mers la adresa din Voluntari, unde au fost găsite două victime, dintre care una este tânăra semnalată de Ambasada SUA, potrivit sursei citate.

Mama uneia dintre fete: Voia s-o vândă aici sau peste hotare

Frații Tate au fost duși la audieri la DIICOT, iar cercetările în acest caz continuă. Potrivit observatornews.ro, în imobilul deținut de frații Tate ar fi fost amenajat un studio de videochat. Mama celeilalte fete spune că tânăra din America ar fi încercat să o racoleze.

„Copilul meu e un copil cuminte, niciodată nu mi-a făcut probleme. Mereu o întrebam dacă are prieten și-mi spunea: ‘Nu, mami. Eu doar mă duc la facultate’. E un copil foarte cuminte, cred că de-aia a și racolat-o, că e prea naivă. Mi-a zis că iese la un suc cu o prietenă. Mie mi s-a părut un lucru ciudat de la început, de când am văzut poze cu fata cu care zicea că iese.

Citeste si:
George Burcea a dat-o de gol pe Andreea Bălan. Ce i-a transmis...
George Burcea a dat-o de gol...

Am văzut că fata aia avea o figură mai dubioasă, nu mi-a plăcut, dar am zis să nu-i zic nimic copilului meu. M-am gândit că e colegă cu ea, iese și ea la o cafea cu o colegă, nu face nimic rău. Asta cred că e de-aia de racolează. Clar anturajul e de vină! Fata mea are 20 de ani, e anul II la facultate. De o lună de zile parcă nu-mi mai spunea tot ce face. Ea care înainte îmi zicea tot-tot.

Ea s-a dus la mai multe prezentări. Cred că ăsta (n.r. Tristan Tate) asta face, racolează fete naive de la prezentări. Așa mă gândesc. Cred că de acolo a racolat-o ‘peștoaica’ aia și a adus-o la ăsta. Că mereu mi-a trimis poze: uite, mami, sunt la prezentare, stăm atât, ne dau atâția bani. Copilul îmi spunea tot, nu-mi ascundea nimic. Cred că a văzut-o naivă și cuminte și a adus-o aici. Voia s-o vândă aici sau peste hotare. Ce-o fi zis: Hai, că asta e tocmai bună, că e cuminte, naivă”, a spus femeia, potrivit gandul.ro.

Citeste si:
Ambasada SUA la Moscova le-a cerut cetățenilor americani să...
Ambasada SUA la Moscova le-a...

Despre autor:

Clara Vacaru
Clara Văcaru a revenit in echipa 9am in anul 2022, după o pauză de doi ani. Pasionată de știri de când se știe, a terminat Facultatea de Jurnalism și lucrează în presă de peste 10 ani.
Crede cu tărie că “informația este putere” și visează ca, în viitor, să aibă o afacere în domeniul educației.
Mai multe

Ultima actualizare: 12 Aprilie 2022 - 02 : 04

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.