Cu doar câteva zile în urmă, din cauza agitației prețului carburanților, un bărbat și-a umplut un rezervor de plastic cu 1.000 de litri de motorină, care s-a spart pe drum. Stația de alimentare din Tecuci de unde s-a alimentat bărbatul a fost amendată, potrivit Monitorul de Galați.

Benzinăria din Tecuci a fost amendată pentru că a vândut 1.000 de litri de motorină unui client

În cursul zilei de joi, un bărbat din județul Galați a venit la o stație de alimentare cu o mașină și un rezervor de plastic de o mie de litri capacitate. Acesta și-a făcut plinul în adevăratul sens al cuvântului. În momentul în care bărbatul a plecat cu automobilul, pe strada 1 Decembrie 1918 din municipiul Tecuci rezervorul s-a răsturnat și s-a spart, iar combustibilul s-a împrăștiat pe carosabil.

O autospecială de la Secţia de Pompieri Tecuci a luat măsuri urgente pentru asigurarea măsurilor de Prevenire și Stingere a Incendiilor.

După această întâmplare, benzinăria a fost amendată cu 10.000 de lei de ISU Galați, pentru că a permis alimentarea cu carburanți în recipiente neconforme. Pe lângă pagubele legate de combustibilul cumpărat, autoritățile spun că nici șoferul nu va scăpa nepedepsit.

Cozi kilometri la benzinării după ce s-au anunțat din nou scumpiri la carburanți

În cursul serii de marți au început să se formeze cozi de mașini la benzinăria Petrom din municipiul Gherla, județul Cluj. Cu puțin timp înainte de ora 21:00, coada de șoferi care așteptau să alimenteze se întindea pe o lungime ce depășea 100 de metri. Un alt șir de mașini se întindea de la un alt punct de alimentare din zonă. Toate din cauza unui zvon.

În Iași, un bărbat care aștepta la coadă la o benzinărie a luat la bătaie o tânără, nervos că aceasta ar fi intrat in fața lui. Fata a ajuns la spital, cu traumatism cranio-cerebral.


Despre autor:

Valentina Podgorneac
Valentina Podgorneac este originară din Republica Moldova și la vârsta de doar 16 ani a ales să se mute la București pentru a-și continua studiile liceale. În anul 2017 a absolvit un colegiu cu profil economic, însă pasiunea pentru scris a fost mult mai puternică decât orice altă dorință. În timpul studiilor a redactat comunicate de presă în cadrul Organizației Studenților și Elevilor Basarabeni din București. A efectuat stagii de practică la agenția de presă RADOR și la Biroul de Comunicare al Ministerului Educației, acumulând multe informații și sfaturi utile pentru viitoarea sa carieră. A urmat un Curs de Dicție și Discurs Public cu Veronica Coberman, mentor în comunicare.

Valentina Podgorneac este absolventă a Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării din cadrul Universității București, iar de mai bine de un an face parte din familia 9AM. Iubește să știe tot ce mișcă, să fie informată, și la rândul ei, să informeze și pe alții, deoarece un om informat este un om puternic. Pentru ea, scrisul nu este doar o pasiune, ci un stil de viață.
Mai multe

Ultima actualizare: 11 Martie 2022 - 01 : 03

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.