Social 10 Martie 2022 09:30 de Clara Vacaru

Zvonul potrivit căruia carburanții se vor scumpi foarte mult începând de astăzi a băgat panica în mii de șoferi din toată țara. În Iași, un bărbat care aștepta la coadă la o benzinărie a luat la bătaie o tânără, nervos că aceasta ar fi intrat in fața lui. Fata a ajuns la spital, cu traumatism cranio-cerebral.

Tânăra de 22 de ani a fost lovită de un alt șofer care aștepta la coadă, la o benzinarie din centrul orașului Iași.

"A fost un apel la 112 că la o benzinărie de pe strada Sfântul Andrei a avut loc o agresiune fizică asupra unei persoane de sex feminin de 22 ani. Ea a suferit un traumatism cranio-cerebral fără pierderea cunoştinţei. A fost dirijată la Spitalul de Neurochirurgie din Iaşi", a declarat medicul-şef UPU-SMURD Iaşi, Diana Cimpoeşu.

Cozi infernale la benzinarii

Speriați că se va scumpi combustibilul începând de astăzi, mii de șoferi au făcut cozi la benzinarii. În multe orașe din țară, s-a stat la coadă și câteva ore bune, iar șoferii au cumparat motorină și în canistre, bidoane de plastic sau damigene. Premierul Nicolae Ciucă a anunțat că va începe controale la benzinăriile care au scumpit carburanții, urmând a fi date si sancțiuni.

În București, aseară, benzina standard costa 7,54 de lei, iar benzina superioară 8 lei.


Despre autor:

Clara Vacaru
Clara Văcaru a revenit in echipa 9am in anul 2022, după o pauză de doi ani. Pasionată de știri de când se știe, a terminat Facultatea de Jurnalism și lucrează în presă de peste 10 ani.
Crede cu tărie că “informația este putere” și visează ca, în viitor, să aibă o afacere în domeniul educației.
Mai multe

Ultima actualizare: 10 Martie 2022 - 09 : 03

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.