De câteva zile bune, circulă pe internet o știre cum că Vladimir Putin ar avea cancer în fază terminală, iar Cristian Tudor Popescu nu s-a putut abține să nu comenteze în stilul lui caracteristic această informație, despre care crede că este una falsă, menită să mai calmeze oamenii, atât cât se poate într-o asemenea situație.

Cristian Tudor Popescu, despre presupusa boală a lui Putin

Despre Vladimir Putin s-a spus zilele acestea că ar avea cancer și că, de asemenea, ar suferi de ceea ce a fost numit „sindromul sfârșitului lumii”, iar Cristian Tudor Popescu a ținut să precizeze că aceste informații nu sunt unele reale, punând accentul pe faptul că liderul de la Kremlin este șeful de stat cu cea mai bună condiție fizică, nu bea, nu fumează și nici nu își încurajează apropiații să facă asta, punând accentul pe exercițiile fizice pe care le face zilnic.

În plus, el a mai precizat că și dacă ar suferi de cancer, SIDA sau de orice altă boală, are destul de mulți bani, astfel încât să reușească să își prelungească viața cu ani buni.

„Nu știu care e starea sănătății casapului de la Kremlin, dar cei care înghit „știrea” de mai sus suferă de prostie, nepăsare și lașitate, în stadii avansate.Putin este șeful de stat cu cea mai bună condiție fizică din câți am văzut – poate doar schiorul, golferul, tenismanul Iohannis să-i facă ceva concurență. Nu e băutor, n-a fumat niciodată; mai mult, interzice fumatul pe unde îl prinde, chiar și celor din cercul său restrâns. În fiecare zi, înoată și face exerciții fizice.
Periodic, este supus unei testări medicale complete, care ar detecta orice boală în fază incipientă. Chiar și dacă ar avea cancer sau SIDA, să zicem, banii și puterea îi dau acces la cele mai eficiente tratamente actuale, care, în cel mai rău caz, îi prelungesc viața cu mulți ani.”,
a declarat CTP, potrivit antena3.ro.

Acesta a ținut să mai precizeze că toți cei care cred că Putin este pe moarte, sunt doar niște lași și a făcut o serie de afirmații extrem de dure la adresa lor, fiind de părere că sunt aceiași care afirmă că nu ar trebui să îi enervăm pe ruși, care spun că nu avem nicio treabă cu ucrainenii și că nu ar trebui să îi ajutăm și că ar fi de preferat să rămânem neutri.

”Speranța stupidă că Putin ar putea să-și dea duhul rapid ascunde lașitatea și nepăsarea de semeni a celor care o nutresc. Mulți dintre ei cred și că „nu trebuie să-i enervăm pe ruși”, „ce treabă avem noi cu ucrainenii?”, „ce ne trebuia scut la Deveselu, ca să-i întărâtăm?”, „să rămânem neutri”. Neutri față de omorârea civililor și copiilor de către armata rusă. Aceștia sunt urmașii celor care plimbau din gură-n gură în anii `80 zvonul că Ceaușescu are cancer la prostată, dar n-ar fi zis nici cârc la adresa politicii criminale a scorniceșteanului. Adicătelea, noi tăcând mâlc, cu mâinile la spate, să ne rezolve problema hazardul, boala, pronia cerească. Sau astrologia. Potrivit astrologului ucrainean Vlad Ross, „Putin își va sărbători ultima aniversare pe 7 octombrie 2021. Cel mai probabil, acesta va fi și ultimul an în care o va face”., a mai spus Cristian Tudor Popescu, potrivit sursei citate.

Citeste si:
Cristian Tudor Popescu, declarații șocante după decesul lui...
Cristian Tudor Popescu,...


Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 11 Martie 2022 - 12 : 03

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.