Sărbătoarea de 8 Martie este cunoscută drept Ziua Internațională a Femeii. Această zi este celebrată de toate fetițele, domnișoarele, mamele, bunicile din întreaga lume. Ziua Internațională a Femeii a fost adoptată în 1977 în urma unei rezoluții a Adunării Generale a ONU. Este ziua femeilor și au tot dreptul ca în această zi să se simtă zâne. Vorbele dulci, spuse din suflet pot fi un cadou extraordinar pentru femeile dragi din viața ta.

Am adunat câteva mesaje gingașe pentru a le felicita pe cele mai importante femei din viața ta în această zi deosebită pentru ele.

Mesaje de felicitare cu ocazia Zilei Internaționale a Femeii


  • „Închin paharul pentru noi Femeile! pentru bărbaţii care ne au, pentru nenorociţii care ne-au avut şi pentru cei care vor avea norocul să ne cunoască!Pentru toate femeile frumoase pe care vreau să le văd fericite!”


  • „Dacă vezi că soarele-ţi râde prin păr, dacă simţi miros de ghiocei, dacă auzi ciripit de păsărele, atunci înseamnă că trăieşti o nouă primăvară… Fie ca primăvara să-ţi aducă bucurie în suflet, fericire şi linişte. Îţi doresc multă sănătate şi pace şi sper că într-o zi să te alături şi tu clubului mămicilor că este o experienţă de neimaginat!”


  • „Ziua asta să fie un prilej de bucurie pentru noi toate, să simţim mai puţin apăsarea grijilor şi să ne umplem gândurile şi sufletul de căldura primăverii. La mulţi ani, tuturor femeilor!”


  • „Fie ca toate împlinirile frumoase, sănătatea şi spiritul acestei zile să vă însoţească pretutindeni…şi fie ca primăvara iubirii să vă inunde sufletul cu bucurie şi cu parfumul tuturor florilor sale. Vă doresc un 8 Martie cât mai frumos”


  • „De 8 martie îţi urăm o primăvară frumoasă, cu soare, fericire şi toată dragostea noastră prinsă într-un frumos buchet de ghiocei ce vestesc venirea unei noi primăveri!”


  • „La mulţi ani pentru o femeie de nota 10! Să nu te schimbi niciodată!”


  • „Să fii sănătoasă şi o poftă permanentă de o retrezire la viaţă, o veşnică reînoire de forţe şi bucuria de a trăi. Aşa să fie, îţi doresc cu drag…!


  • „Fie ca ziua de 8 Martie să-ţi aducă toată lumea la picioare, zâmbetul pe buze şi toată fericirea de pe pământ. La mulţi ani!”

    Citeste si:
    Sfântul Andrei 2022. Cele mai frumoase mesaje de felicitare pentru...
    Sfântul Andrei 2022. Cele mai...

  • „1000 de flori şi tot atâtea gânduri bune pentru o persoană deosebită. Vă doresc o zi specială, la fel ca dumneavoastră. La mulţi ani!”


  • „Fie ca toate împlinirile frumoase, sănătatea şi spiritul acestei zile să te însoţească pretutindeni. Îţi doresc un 8 Martie special!”


  • „Viața, arta, chiar și energia se declină la feminin. Ideea, ca și lupta și pâinea sunt tot femei. Privind femeile, sfârșești a crede în mitul cu supraoamenii în care fiecare din ele valorează cât doi bărbați. Ambițioase, dinamice, cu plăcerea muncii, emotive și eficace, fac ca intervenția lor să fie mai intuitivă, mai psihologică, benefică….”


  • „Îţi doresc ca aceste zile de primăvară şi răsăritul soarelui să-ţi aducă peste zi împlinirea viselor alături de tot ceea ce poate fi: mai pur, mai sincer, mai curat… Te iubesc!”

    Citeste si:
    Connect-R, mesaj cu ocazia zilei de 8 martie. Ce le-a transmis...
    Connect-R, mesaj cu ocazia...

  • „Îţi urez o zi a femeii în care să te bucuri de fiecare rază de soare, de fiecare pată de verdeaţă şi… de dragostea mea necondiţionată. La mulţi ani, de Ziua Femeii”


  • „Sunt cel mai fericit bărbat, am trecut împreună prin bune şi rele, nu trebuie să-ţi dau mesaje pompoase de 8 Martie pentru că toată lumea ştie că tu eşti minunea vieţii mele. La mulţi ani, scumpa mea soţie”


  • „Azi uită cine eşti şi trezeşte-te la viaţa o dată cu natura. Fii un fluture zglobiu şi aşează-te pe prima floare a purităţii. Ziua să-ţi fie mai senină ca infinitul. La mulţi ani, floare a primăverii. Te iubesc!”


  • „La mulţi ani, mamă! Eşti minunată şi vreau să împart cu tine ce am mai de preţ. Te iubesc.”


  • „Singura persoană care va avea întotdeauna încredere mine, care va fi întotdeauna lângă mine, care mă va iubi întotdeauna … întotdeauna mama mea!”

    Citeste si:
    Ciucă, mesaj de Ziua Femeii: „Cuvântul pace este de gen feminin”
    Ciucă, mesaj de felicitare de...

  • „Știu că nu ți-am arătat mereu că am apreciat ceea ce ai făcut pentru mine. Îți sunt recunoscătoare că exist – ție îți datorez omul care sunt astăzi, datorita ție sunt un om mai bun. Tu m-ai învățat să ma respect și să respect pe alții, tu ești cea care m-a învățat sa fiu toleranta, tu ești cea care m-a ascultat întotdeauna și care a fost alături de mine mereu.”


  • „Dacă viaţa ta ar depinde de dragostea pe care ţi-o port, ai fi nemuritoare. La mulţi ani, mamă!”


  • „Pentru o ființa unică și minunată care îmi luminează viața cu un singur surâs! Soarta să-ți dăruiască un curcubeu la fiecare furtună, un zâmbet la fiecare lacrimă, sănătate, împliniri și fericire! La muți ani draga mea soție”

    Citeste si:
    Cum să îți surprinzi mama de 8 martie? 6 idei de cadouri speciale
    Cum să îți surprinzi mama de...

  • „Sora mea, de ziua ta vroiam să-ți dăruiesc un buchet de flori mare cât sufletul tău și frumos ca tine, dar nu am găsit așa că o să-ți spun doar La multi ani!”


  • „8 Martie este o zi plină de feminitate, zîmbete şi căldură sufletească. În această zi remarcabilă noi, bărbaţii, venerăm cu un deosebit respect – mamele, prin tandreţe şi iubire – soţiile, prin dragoste şi grijă părintească – fiicele, prin veşnice aduceri aminte – bunicile. ”



Despre autor:

Valentina Podgorneac
Valentina Podgorneac este originară din Republica Moldova și la vârsta de doar 16 ani a ales să se mute la București pentru a-și continua studiile liceale. În anul 2017 a absolvit un colegiu cu profil economic, însă pasiunea pentru scris a fost mult mai puternică decât orice altă dorință. În timpul studiilor a redactat comunicate de presă în cadrul Organizației Studenților și Elevilor Basarabeni din București. A efectuat stagii de practică la agenția de presă RADOR și la Biroul de Comunicare al Ministerului Educației, acumulând multe informații și sfaturi utile pentru viitoarea sa carieră. A urmat un Curs de Dicție și Discurs Public cu Veronica Coberman, mentor în comunicare.

Valentina Podgorneac este absolventă a Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării din cadrul Universității București, iar de mai bine de un an face parte din familia 9AM. Iubește să știe tot ce mișcă, să fie informată, și la rândul ei, să informeze și pe alții, deoarece un om informat este un om puternic. Pentru ea, scrisul nu este doar o pasiune, ci un stil de viață.
Mai multe

Ultima actualizare: 7 Martie 2022 - 02 : 03

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.