Mesaje de Sfântul Andrei 2022. Anual, la data de 30 noiembrie, creștinii-ortodocși sărbătoresc ziua Sfântului Andrei, una din cele mai importante sărbători românești. Sfântul Andrei, ocrotitorul României și apostolul care a răspândit creștinismul pe teritoriul țării noastre, este omagiat de românii de pretutindeni în această ultimă zi de toamnă.

Cele mai frumoase mesaje de felicitare de Sfântul Andrei pentru cei dragi


 • „E o zi când sufletul învinge orice urma de tristețe, când tot ce a fost greu ti se pare ușor. Este ziua numelui ta si de aceea este o zi speciala! La Mulți Ani!”

 • „Cu ocazia zilei Sfințișorului tău, îți doresc o oră de liniște, o zi senină, o săptămână de bucurii, o lună de împliniri, un an de prosperitate, un veac de sănătate, fericire si iubire. La mulți ani!”

 • „Fie ca din această zi sfântă, în drumul lin al vieții tale să răsară mereu câte-o raza de soare care sa-ti aducă fericire si bucurie. Multă sănătate! La mulți ani!”

 • „Fie ca toate împlinirile frumoase, sănătatea si spiritul acestei zile să te însoțească pretutindeni. Îți doresc o zi de Sf. Andrei cât mai frumoasă!”

 • „Pentru că astăzi este o zi specială pentru tine, mă alătur și eu celor ce-ți doresc din adâncul sufletului să ai parte numai de împliniri, satisfacții și multă sănătate. La mulți ani!”

 • „Felicitări cu ocazia aceastei zile. Îti urez să fii mereu sănătos, energic și plin de bucurie. La mulți ani, ANDREI!”

 • „La mulți ani, fericire, împacare sufletească, flori, iubire, sănătatea te pălească, prietenii să nu te uite și să ai bucurii multe!”

 • „Zâmbește și s-aveți parte de toată distracția și emoția specifică acestei zile, iar întreaga zi să vă fie binecuvântată cu fericire, bucurie, raze de soare și prietenie”

 • „Îți urez ‘La mulți ani’, pentru că porți acest nume, și fie ca SF ANDREI, pe care îl reprezinți, să-și coboare ochii asupra ta și să îți dăruiască fericirea dorită și numai bucurii și liniște interioară”

Retail jobs

Mesaje de felicitare de Sfântul Andrei pentru prieteni


 • „Felicitări dragul meu cu ocazia acestei zile. Îți urez să fii mereu sănătos, energic si plin de bucurie. La mulți ani în cântec de clopoței de bucurie!

 • „Îți urez să ai o zi a numelui la fel de luminoasă precum un bulgăre alb de zăpadă, la fel de fericită precum cântecul clopoțelului de Crăciun și la fel de frumoasă precum Sărbătorile lângă cei dragi”

 • „În această zi minunată, eu iți doresc să-ți trăieșți viața astfel încât să nu-ti pară rău de niciun pas făcut, de niciun zâmbet dăruit. Ești un suflet minunat și mă bucur că am avut șansa să te cunosc! Din toată inima iți urez un sincer “La mulți ani!”

 • „Astăzi iți urez „La mulți ani!”. Astăzi iți spun „Multe împliniri!”. Și-ti mulțumesc ca ești alături de mine!” La mulți ani frumoși și buni. Să-ți poarte noroc numele!

 • „Zâmbește și să ai parte de toată distracția și emoția specifică acestei zile, iar întreaga zi să îți fie binecuvântată cu fericire, bucurie, raze de soare și prietenie”

 • „La mulți ani! Așa cum soarele luminează pentru toată omenirea așa și tu ne luminezi nouă viața. Fie-vă viața senină ca răsăritul de soare, iar sufletul mereu curat și tânăr ca roua de pe flori. O zi de neuitat care să țină o viață!”

 • „Fie ca aceasta zi sa-ti deschida poarta unui viitor plin de succese si realizari. Sfântul ANDREI al cărui nume îl porți să te ocrotească și să te călăuzească mereu. La Mulți Ani!”

 • „Astăzi este o zi speciala pentru tine iar tu esti special(a) pentru noi in fiecare zi. Iti doresc din adancul sufletului sa ai parte numai de impliniri, satisfactii si multa sanatate. La multi ani!”

 • „De ziua numelui tau iti doresc sa ai parte de succes, impliniri si sanatate. Sfantul ANDREI al carui nume il porti sa te ocroteasca si sa te calauzeasca in viata. La multi ani!”

 • „Dragă ANDREI, de ziua numelui tau iti dorim un sincer La Multi Ani, sa ai parte de multi bani, sanatate si voie buna. Petrecere frumoasa alaturi de cei dragi!”

 • „La mulţi ani şi fie ca Sfântul ANDREI să te călăuzească mereu!” La Mulți Ani și să cunoști iubirea, îți doresc să te iei de mână cu Fericirea! Aceasta este doar un mesaj purtat de vânt, îți doresc toată bucuria din lume și toată fericirea de pe pământ! De ziua ta de nume îți doresc sănătate și noroc. Fiecare zi să înceapă cu o bucurie, fiecare clipă să îți aducă împlinire. La mulți ani de Sf Andrei și fie să ai o zi plină de surpriză plăcute!

Citeste si:
Carburanții se ieftinesc în ajun de Sfântul Andrei. Prețul benzinei...
Carburanții se ieftinesc în...

Mesaje haioase sau în versuri de Sfântul Andrei


 • „La mulți ani cu veselie / Sănătate pe vecie / Casa plină de bucate / Dragoste pe săturate / Bani la greu / Noroc cu carul / La mulți ani și sus paharul!”

 • „Din mici crenguțe de brad, din flori și din iubire / Ți-am împletit un „La Mulți Ani” aducător de Fericire! La mulți Ani Andrei/Andreea!”

 • „La Mulți Ani Andrei si sper sa se spargă conducta fericirii pe strada vieții tale!”

 • „Un cer albastru fără nori, / În calea ta să fie, / Să ai în viață numai noroc și bucurie! La Mulți Ani!”


Despre autor:

Valentina Podgorneac
Valentina Podgorneac este originară din Republica Moldova și la vârsta de doar 16 ani a ales să se mute la București pentru a-și continua studiile liceale. În anul 2017 a absolvit un colegiu cu profil economic, însă pasiunea pentru scris a fost mult mai puternică decât orice altă dorință. În timpul studiilor a redactat comunicate de presă în cadrul Organizației Studenților și Elevilor Basarabeni din București. A efectuat stagii de practică la agenția de presă RADOR și la Biroul de Comunicare al Ministerului Educației, acumulând multe informații și sfaturi utile pentru viitoarea sa carieră. A urmat un Curs de Dicție și Discurs Public cu Veronica Coberman, mentor în comunicare.

Valentina Podgorneac este absolventă a Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării din cadrul Universității București, iar de mai bine de un an face parte din familia 9AM. Iubește să știe tot ce mișcă, să fie informată, și la rândul ei, să informeze și pe alții, deoarece un om informat este un om puternic. Pentru ea, scrisul nu este doar o pasiune, ci un stil de viață.
Mai multe

Ultima actualizare: 30 Noiembrie 2022 - 12 : 11

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.