Imagini frapante au fost surprinse într-un magazin Vodafone din Auchan, situat în cartierul Drumul Taberei, București. O femeie a fost împinsă brutal, din senin, de un angajat al centrului comercial, chiar de față cu fiica ei. Aceasta a căzut și s-a lovit cu capul de podea. Reacția companiei după incident. 

Femeie împinsă de un angajat al Vodafone într-un centru comercial din București

În imaginile apărute în mediul online se observă cum bărbatul încearcă să le dea afară din unitate pe cele două femei, moment în care le împinge brutal. În încăpere se aflau mai mulți clienți.

Polițiștii l-au identificat pe agresor și îl anchetează pentru purtare abuzivă. O femeie a trimis filmarea în secțiunea de comentarii a unei postări de pe pagina de Facebook a Vodafone România, iar răspunsul nu a întârziat să apară.

Reprezentanții societății au transmis scuze pentru cele petrecute și au dat asigurări că nu tolerează astfel de comportamente din partea angajaților. Totodată, au anunțat că investighează evenimentul și că agentul de vânzări agresiv va fi sancționat.

Reacția companiei și date de la Poliție

„Ne cerem scuze pentru incidentul care a avut loc recent intr-unul din magazinele noastre. Comportamentul agentului de vanzari implicat contravine codului de conduita si etica practicate in cadrul companiei.

Prioritatea noastra este sa ne asiguram ca persoana afectata este in afara oricarui pericol si sa investigam incidentul, aplicand sanctiunile care se impun intr-o astfel de situatie. Nu toleram astfel de comportamente si nici pe cei care le manifesta!", au scris reprezentanții Vodafone.

„În data de 12 februarie 2022, în jurul orei 12.40, prin apel 112, o persoană a sesizat faptul că mama sa ar fi fost agresată de către un angajat al unei societăți comerciale. La fața locului s-au deplasat polițiști din cadrul Secției 22 Poliție, care au identificat persoanele implicate în conflict.

Citeste si:
Războinicii nu au reușit să scape de Maria Lungu. Care a fost...
Războinicii nu au reușit să...

În baza datelor obținute, polițiștii s-au sesizat din oficiu cu privire la săvârșirea infracțiunii de purtare abuzivă. Cercetările sunt continuate sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 6", au transmis polițiștii bucureșteni.

Reacții pe Facebook

După cu era de așteptat, imaginile au stârnit un val de furie în sfera virtuală. Redăm, în continuare, câteva dintre ele:


  • „Asta da angajat! Ne face „cinste”, precum multi altii din pacate…Rusine primitivule! Ti-ar prinde bine sa inveti cei 7 ani de acasa fiindca e evident ca iti lipsesc!”

  • „Ce idiot! Pe de-o parte e bine ca cineva a filmat ca sa facă publica aceasta întâmplare, pe de alta parte păcat ca nu a intervenit nimeni, nici măcar colegul acestui dobitoc! Sunt niște oameni răi și insensibili!”

  • „Nu cred ca e cazul sa criticați o întreaga generație din cauza acestui specimen, cred cu tărie ca sunt foarte mulți tineri care nu sunt de acord cu acest gen de comportament, cred ca fiecare pădure are uscaturile ei.”

  • „Sper să vadă și mama tânărului ce băiat a crescut!…cred că săraca i ar cade fața de rușine in fata celor cunoscuți!”

Citeste si:
Un bărbat a furat luminițele de Crăciun ce urmau să fie montate...
Un bărbat a furat luminițele...


Despre autor:

Alexandra Chivu
Alexandra Chivu scrie pentru 9AM din anul 2021, iar în prezent ocupă funcția de redactor-șef. Ea și-a început activitatea în presă în 2016, în cadrul Facultății de Jurnalism, unde a scris câteva articole pentru site-ul instituției. Ulterior, a publicat materiale în ziarul „Ultimă oră”. Și de aici a început greul. Primul impact important în carieră a fost în cadrul Digi FM, unde a redactat știri de radio. A început munca la revista Ciao, în 2017. Nu a poposit și a continuat la Fanatik, din 2018 până în 2019. În paralel, benevol, s-a ocupat în câteva rânduri de pagina de Facebook SOS Autism Brăila. Din 2019 și până în 2021 a lucrat la Playtech, apoi a ajuns în prezentul numit 9AM.
Mai multe

Ultima actualizare: 14 Februarie 2022 - 12 : 02

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.