Au apărut imagini halucinante în cazul fetiței de la Arad ucise de tatăl vitreg. Criminalul a fost filmat în timp ce căra trupul neînsuflețit al Antoniei într-o valiză. Acesta a povestit anchetatorilor cum a pus geamantanul cu cadavrul copilei într-un taxi și a cerut să fie dus pe un câmp. În tot acest timp, suspectul a fost însoțit de fiul lui vitreg, copil de trei ani care a fost martor la orori.

Filmare cu momentul în are criminalul din Arad cară trupul neînsuflețit al Antoniei într-o valiză

Pe imaginile filmate de o cameră de supraveghere se observă cum tânărul de 23 de ani cară geamantanul, urmat îndeaproape de fratele Antoniei, copila ucisă. Suspectul a luat un taxi și a cerut să fie dus pe un câmp aflat la cinci minute distanță de casă. Bărbatul, arestat preventiv pentru 30 de zile, a mărturisit că era sub influența drogurilor în ziua în care a comis această faptă îngrozitoare.

„L-am luat pe băiat de mânuță, am luat trolerul, am ieșit din apartament, am apelat la taxi și am solicitat o mașină (...) L-am urcat pe băiat pe bancheta din spate, am urcat trolerul pe banchetă, am urcat și eu. Efectiv am plâns în taxi, dându-mi seama ce am făcut și ce urma să fac”, este mărturia suspectului.

Odată ajunși la cimitir, criminalul a declarat că l-a lăsat pe băiat să se uite la desene, pe telefon, cel mai probabil pentru a-l ține ocupat. În această vreme, el a dat foc trupului copilei. Inculpatul era de câteva zile sub influența unui drog din clasa metamfetaminelor. La doze mari, substanța poate să dea halucinații, deliruri; sunt citate în livratură chiar comportamente foarte agresive, omucidare sau suicidare.

Consumul de narcotice, alăturat de faptul că se simțea copleșit de treburile casnice, după ce a rămas singur acasă cu doi copii, timp în care partenera se afla la spital născând primul său moștenitor, l-au făcut pe individ să clacheze atunci când Antonia a vrut să se joace cu el.

Tânărul este acuzat de violență în familie, omor și profanare de cadavre. Pentru fapta sa, acesta își poate petrece tot restul vieții în închisoare.

Citeste si:
Claudia Pătrășcanu luptă pentru custodie. Scandalul dintre ea și...
Claudia Pătrășcanu luptă...


Despre autor:

Alexandra Chivu
Alexandra Chivu scrie pentru 9AM din anul 2021, iar în prezent ocupă funcția de redactor-șef. Ea și-a început activitatea în presă în 2016, în cadrul Facultății de Jurnalism, unde a scris câteva articole pentru site-ul instituției. Ulterior, a publicat materiale în ziarul „Ultimă oră”. Și de aici a început greul. Primul impact important în carieră a fost în cadrul Digi FM, unde a redactat știri de radio. A început munca la revista Ciao, în 2017. Nu a poposit și a continuat la Fanatik, din 2018 până în 2019. În paralel, benevol, s-a ocupat în câteva rânduri de pagina de Facebook SOS Autism Brăila. Din 2019 și până în 2021 a lucrat la Playtech, apoi a ajuns în prezentul numit 9AM.
Mai multe

Ultima actualizare: 4 Noiembrie 2021 - 11 : 11

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.