Termoenergetica a reacționat după ce un copil a căzut într-o groapă săpată pentru a repara o conductă de apă caldă, în București, Sectorul 1. Reprezentanții furnizorului de apă caldă și căldură în Capitală susțin că resursele companiei sunt limitate. Aceștia avertizează că, din cauza stării de degradare a conductelor, în municipiu există multe zone cu probleme. 

Termoenergetica a reacționat după ce un copil a căzut într-o groapă cu apă fierbinte, în Capitală

Termoenergetica a reacționat după ce un copil a căzut într-o groapă săpată pentru a permite accesul la o conductă de apă caldă, suferind arsuri, și menționează că incidentul s-a produs într-un spațiu verde, împrejmuit parțial cu gard, localizat între blocuri. Acolo, din cauza fisurării unei conducte, apa caldă a ieșit la suprafață.

Compania și-a exprimat regretul față de cele petrecute și speră ca micuțul să aibă o recuperare rapidă și ușoară. În plus, a precizat că depune toate eforturile ca astfel de evenimente să nu se repete. Între timp, polițiștii din București au deschis o anchetă.

„În jurul orelor 20.20 la call-center s-a primit o sesizare de la un cetăţean al Municipiului Bucureşti, cu privire la faptul că un minor a călcat într-o alveolă/zonă cu apă fierbinte, pe un teren în zona străzii Hrisovului nr. 32 din Sectorul 1. În urma verificărilor efectuate, incidentul s-a produs într-un spaţiu verde (imprejmuit parţial cu gard) situat între blocurile de la adresa sus-menţionată, unde, din cauza fisurării unei conducte, apa caldă a iesit la suprafaţă.

Ne exprimăm regretul faţă de cele întâmplate şi sperăm, alături de familie, într-o recuperare cât mai rapidă şi uşoară a copilului.”, transmit reprezentanţii Termoenergetica.

„Din cauza stării de degradare a conductelor, în Capitală există multe zone cu probleme similare. Vă precizăm faptul că angajaţii Companiei Termoenergetica intervin zilnic pentru remedierea avariilor, însă resursele companiei sunt limitate şi nu pot acoperi toate problemele cu care ne confruntăm.

Menţionăm că pierderile din conducte sunt la un nivel de aproximativ 2000 de tone de apă fierbinte pe oră şi din această cauză pot fi locuri similare şi în alte zone din Bucureşti. Zona a fost împrejmuită cu bandă inscripţionată şi plasă de protecţie”, subliniază compania.

Citeste si:
Războinicii nu au reușit să scape de Maria Lungu. Care a fost...
Războinicii nu au reușit să...

Despre autor:

Alexandra Chivu
Alexandra Chivu scrie pentru 9AM din anul 2021, iar în prezent ocupă funcția de redactor-șef. Ea și-a început activitatea în presă în 2016, în cadrul Facultății de Jurnalism, unde a scris câteva articole pentru site-ul instituției. Ulterior, a publicat materiale în ziarul „Ultimă oră”. Și de aici a început greul. Primul impact important în carieră a fost în cadrul Digi FM, unde a redactat știri de radio. A început munca la revista Ciao, în 2017. Nu a poposit și a continuat la Fanatik, din 2018 până în 2019. În paralel, benevol, s-a ocupat în câteva rânduri de pagina de Facebook SOS Autism Brăila. Din 2019 și până în 2021 a lucrat la Playtech, apoi a ajuns în prezentul numit 9AM.
Mai multe

Ultima actualizare: 19 Octombrie 2021 - 10 : 10

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.