Unul dintre cei mai temuți luptători din clanul Sportivilor este acuzat că a recurs la amenințări ca să-l oblige pe un fost locotenent să ia asupra lui o tentativă de omor. Marius Alecu, cunoscut drept Bebino, a sărit cu sabia peste victimă în casă. Interlopul a fost săltat de mascați în timp ce se afla internat la o clinică din București, unde urma să își facă o operație estetică. Îmbrăcat în pijamate și încălțat cu papuci de casă, dar încătușat, individul a fost scos din unitatea de înfrumusețare și dus la audieri, unde a avut nevoie de îngrijiri medicale după un presupus atac de panică. Atunci când și-a revenit, ar fi strigat numele celui căruia i-ar fi înscenat totul.

Interlopul Bebino a făcut atac de panică în pijamale, după ce a fost arestat preventiv pentru răzbunare

Marius Alecu, zis Bebino sau King Kong din Berceni, cunoscut ca unul dintre cei mai duri luptători din clanul Sportivilor, era în pijamale când a fost luat de jandarmi dintr-o clinică, unde se dusese dimineață, pentru a fi supus unei proceduri de liposucție (procedură de îndepărtarea a țesutului adipos). Când să fie audiat, bărbatul a invocat stări de rău din cauza unui atac de panică și a fost chemată o ambulanță pentru el în curtea Parchetului.

Interlopul este acuzat că ar fi încercat, prin amenințări și atacuri, să oblige un fost locotenent de-al său să-și asume o faptă săvârșită de el. Mai clar, voia să-l facă pe om să-și schimbe mărturia într-un dosar în care inculpatul este acuzat de tentativă de omor. Romeo Marian, poreclit Chioru', ar fi trebuit să spună că el a tăiat cu briceagul, nu Bebino.

Este vorba despre răfuiala din ianuarie 2020 desfășurată în cartierul Tei Toboc din Capitală, când Marius Alecu a fost măcelărit. După bătaie, luptătorul s-a legat cu geaca la picior, și-a chemat un taxi și s-a dus la spital. Atunci, procurorii l-au acuzat și pe el că ar fi făcut victime. După ce i-ar fi distrus mașina, Bebino ar fi dat năvală în casa lui Chioru', fiind însoțit de câțiva prieteni, unde l-ar fi intimidat pentru a depune mărturie mincinoasă în dosarul de tentativă de omor.

„Din datele și probele administrate în cauză a rezultat presupunerea rezonabilă, că asupra persoanei în cauză au fost exercitate și alte presiuni. 3 bărbați ar fi pătruns, la un moment dat, în apartamentul în care se afla, având asupra, lor arme albe și ar fi exercitat presiuni psihice asupra ca răzbunare asupra declarațiilor date.

Citeste si:
Interlopii nu mai au frică de nimic. Un polițist făcut K.O în...
Interlopii nu mai au frică de...

Cei doi bărbați, de 28 și respectiv 30 de ani, precum și un al treilea, de 32 de ani, arestat în altă cauză, au fost audiați și ulterior a fost dispusă măsura reținerii, urmând a fi prezentați în fața magistraților”, au anunțat reprezentanții Poliției.


Despre autor:

Alexandra Chivu
Alexandra Chivu scrie pentru 9AM din anul 2021, iar în prezent ocupă funcția de redactor-șef. Ea și-a început activitatea în presă în 2016, în cadrul Facultății de Jurnalism, unde a scris câteva articole pentru site-ul instituției. Ulterior, a publicat materiale în ziarul „Ultimă oră”. Și de aici a început greul. Primul impact important în carieră a fost în cadrul Digi FM, unde a redactat știri de radio. A început munca la revista Ciao, în 2017. Nu a poposit și a continuat la Fanatik, din 2018 până în 2019. În paralel, benevol, s-a ocupat în câteva rânduri de pagina de Facebook SOS Autism Brăila. Din 2019 și până în 2021 a lucrat la Playtech, apoi a ajuns în prezentul numit 9AM.
Mai multe

Ultima actualizare: 26 August 2021 - 09 : 08

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.