Un bărbat de 41 de ani, cunoscut ca un apropiat al interlopilor din Timișoara, a fost arestat pentru 30 de zile, după ce a făcut K.O un polițist, în parcarea unui mall, chiar în fața celorlalți agenți aflați în misiune. 

Polițist făcut K.O de un interlop în parcarea unui mall din Timișoara

Polițiștii se aflau în zonă pentru a verifica dacă barurile și restaurantele din acel perimetru respectă orarul impus. Acolo au găsit doi indivizi care se luaseră la bătaie. Polițiștii au intervenit pentru a aplana conflictul, iar unul dintre scandalagii, Adrian Herlaș, s-a întors către un agent și l-a lovit în figură, punându-l la pământ.

Agresorul a fost încătușat de ceilalți polițiști, iar în prezent se află după gratii, pentru ultraj, loviri și alte violențe, dar și pentru tulburarea ordinii și liniștii publice. Este posibil ca individul să se înțeleagă cu omul legii pentru ca cel din urmă să renunțe la plângere.

În această situație, „pedeapsa” asumată de interlop ar putea fi de câteva mii de euro. De asemenea, există și varianta în care dosarul de ultraj să-și urmeze cursul judiciar, situație în care Adrian Herlaș riscă până la 3 ani de închisoare.


Despre autor:

Alexandra Chivu
Alexandra Chivu scrie pentru 9AM din anul 2021, iar în prezent ocupă funcția de redactor-șef. Ea și-a început activitatea în presă în 2016, în cadrul Facultății de Jurnalism, unde a scris câteva articole pentru site-ul instituției. Ulterior, a publicat materiale în ziarul „Ultimă oră”. Și de aici a început greul. Primul impact important în carieră a fost în cadrul Digi FM, unde a redactat știri de radio. A început munca la revista Ciao, în 2017. Nu a poposit și a continuat la Fanatik, din 2018 până în 2019. În paralel, benevol, s-a ocupat în câteva rânduri de pagina de Facebook SOS Autism Brăila. Din 2019 și până în 2021 a lucrat la Playtech, apoi a ajuns în prezentul numit 9AM.
Mai multe

Ultima actualizare: 8 Februarie 2022 - 10 : 02

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.