Un episod bulversant s-a desfășurat la Reșița. Patronul unui ștrand se zbate între viață și moarte după ce un client l-a desfigurat în bătaie. Scandalul a început când afaceristul i-a cerut tânărului de 25 de ani să nu mai aducă băutură și mâncare din altă parte în incinta complexului pe care îl deține. Agresorul l-a atacat fără să stea prea mult pe gânduri și l-a lovit cu bestialitate până l-a lăsat inconștient la pământ. Omul se află acum în străinătate, iar familia speră la o minune care să îl readucă la viață.

Reșița: Un afacerist a intrat în comă după ce a fost bătut de un tânăr

Scenele brutale au fost surprinse de o cameră de supraveghere a ștrandului. Disputa dintre patron și băiatul de 25 de ani a început când mai mulți tineri din grupul cu care agresorul se distra la piscină au adus mâncare și băutură din afara localului, acțiune pe care nu aveau voie să o facă. Indignat, administratorul i-a cerut să respecte regulile complexului, întâlnite, de altfel, în majoritatea locurilor de acest gen, altminteri să plece.

Înfuriat de dojana primită, tânărul de 25 de ani a început să lovească fără milă. La un moment dat, victima s-a prăbușit la pământ, dar atacatorul nu s-a oprit nici atunci. Nepoata bătrânului a povestit că individul bătăuș a luat-o la fugă după ce a văzut că afaceristul nu se mai ridică. Băiatul a fost prins la scurt timp de polițiști.

Atacatorul riscă să fie acuzat de tentativă de omor

Bărbatul, cetățean turc stabilit de mulți ani în Reșița, a fost operat de urgență, însă din caza rănilor grave a intrat în comă. Familia a făcut o cerere de trasnfer în Turcia ca să primească îngrijiri de specialitate. Medicii sunt rezervați în privința lui, acesta fiind încă în stare critică. Agresorul omului de afaceri este cercetat acum pentru vătămare corporală din culpă și riscă să fie acuzat de tentativă de omor.

Date de la poliție

„La data de 08 august a.c., în jurul orei 18.00, Poliția Municipiului Reșița a fost sesizată prin apel 112 despre conflict izbucnit în incinta unui ștrand din oraș. La fața locului s-au deplasat de urgență echipe de polițiști și jandarmi care au stabilit că între administratorul ștrandului și un grup de persoane ar fi izbucnit un conflict spontan, unul dintre bărbați lovindu-l pe acesta cu pumnul în zona feței, ulterior plecând într-o direcție necunoscută cu un autoturism.

Citeste si:
DOC și Ada Dumitru s-au luat la bătaie. Cum i-a pedepsit...
DOC și Ada Dumitru s-au luat...

Bărbatul de 73 de ani a fost transportat cu ambulanța la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale. În scurt timp, polițiștii au identificat un bărbat de 25 de ani din Reșița, bănuit de comiterea faptei.

La data de 09 august 2021, acesta a fost reținut pentru 24 de ore și introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al Inspectoratului de Poliție Județean Caraș-Severin, în aceeași zi fiind prezentat judecătorului de drepturi și libertăți care a dispus arestarea preventivă.

În cauză se efectuează cercetări sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Reșița, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală“, a declarat inspector principal Alina Boeriu, purtător de cuvânt al Inspectoratului Județean de Poliție Caraș-Severin.

Citeste si:
Mama lui Cucu de la Noaptea Târziu a intrat în comă. Cum a aflat...
Mama lui Cucu de la Noaptea...


Despre autor:

Alexandra Chivu
Alexandra Chivu scrie pentru 9AM din anul 2021, iar în prezent ocupă funcția de redactor-șef. Ea și-a început activitatea în presă în 2016, în cadrul Facultății de Jurnalism, unde a scris câteva articole pentru site-ul instituției. Ulterior, a publicat materiale în ziarul „Ultimă oră”. Și de aici a început greul. Primul impact important în carieră a fost în cadrul Digi FM, unde a redactat știri de radio. A început munca la revista Ciao, în 2017. Nu a poposit și a continuat la Fanatik, din 2018 până în 2019. În paralel, benevol, s-a ocupat în câteva rânduri de pagina de Facebook SOS Autism Brăila. Din 2019 și până în 2021 a lucrat la Playtech, apoi a ajuns în prezentul numit 9AM.
Mai multe

Ultima actualizare: 24 August 2021 - 10 : 08

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.