Un carambol în care au fost implicate peste 40 de autoturisme s-a produs vineri pe autostrada A2 Bucureşti - Constanţa, la kilometrul 183, în zona municipiului Medgidia, pe sensul către litoral. Un număr de 17 persoane, printre care cinci minori, au fost rănite în urma carambolului.

UPDATE ORA 10.26 Trafic reluat pe banda a doua a autostrăzii A2 pentru coloana blocată de la Cernavodă spre Constanţa

Traficul rutier a fost reluat pe banda a doua a autostrăzii A2 pentru coloana de autovehicule blocate de la Cernavodă spre Constanţa, anunţă, vineri, Direcţia Regională de Drumuri şi Poduri Constanţa.

Conform sursei citate, pentru cei care vin de la Bucureşti, traficul rutier rămâne deviat pe DN 22C, în nodul rutier de la Cernavodă.

UPDATE ORA 10.11 Carambol pe A2/ Constanţa: 15 persoane rănite, printre care 5 copii, transportate la spital

Un număr de 15 persoane, victime ale accidentelor care s-au produs, vineri dimineaţă, pe autostrada A2, au fost transportate la spital, printre acestea fiind şi cinci copii, precizează ISU Dobrogea.

Potrivit sursei citate, alte şapte persoane au fost asistate la faţa locului.

În urma evaluărilor, s-a stabilit că în evenimente au fost implicate 55 de autoturisme cu 155 de persoane, menţionează ISU Dobrogea.

UPDATE ORA 09.53 ISU Constanţa: Patru zone de carambol pe autostrada A2, cu 146 de persoane implicate; traficul e deviat

Patru zone de carambol au fost identificate pe autostrada A2 Bucureşti - Constanţa, fiind implicate în total 52 de autoturisme în care se aflau 146 de persoane, a anunţat, vineri, ISU Dobrogea.

Centrul Infotrafic precizează că traficul rutier este deviat pe la nodul rutier de la km 160, localitatea Cernavodă - DN 22C Cernavodă-Murfatlar.

De asemenea, pentru a evita aglomeraţia produsă pe autostrada A2 Bucureşti - Constanţa, autorităţile recomandă şoferilor şi ruta alternativa Bucureşti - DN 3 - Constanţa.

UPDATE ORA 09.36 Arafat: 40 de maşini implicate în accidentele de pe A2 Bucureşti - Constanţa

Citeste si:
Minorii cu vârsta de peste 16 ani pot călători în afara țării fără...
Minorii cu vârsta de peste 16...

Şeful Departamentului pentru Situaţii de Urgenţă, Raed Arafat, a declarat, vineri, că sunt peste 40 de maşini implicate la accidentul în lanţ de pe A2 Bucureşti - Constanţa.

"Noi avem trei puncte unde sunt maşini accidentate, între km 172 şi km 183. Numărul maşinilor accidentate, din ce am înţeles, depăşeşte 40", a spus Raed Arafat, la postul Digi 24.

UPDATE ORA 09.32 Carambol pe A2/ IGSU: 17 victime, între care 5 minori

Un număr de 17 persoane, printre care cinci minori, au fost rănite, vineri, în urma carambolului produs pe A2 Bucureşti - Constanţa, în zona municipiului Medgidia, anunţă IGSU.

Potrivit sursei citate, în urma recunoaşterilor efectuate, până la acest moment, echipajele medicale au acordat asistenţă medicală pentru 17 victime, dintre care 5 minori.

Traficul rutier este oprit vineri dimineaţa pe A2 Bucureşti - Constanţa, în zona municipiului Medgidia, din cauza unui carambol, în care au fost implicate peste 40 de autoturisme.

Citeste si:
Restricții de circulație pe A1, A2 și A 10. Se fac lucrări de...
Restricții de circulație pe...

ORA 08.21 Trafic oprit pe A2 Bucureşti - Constanţa din cauza unui carambol; 20 de autoturisme implicate

Traficul rutier este oprit vineri dimineaţa pe A2 Bucureşti - Constanţa, în zona municipiului Medgidia, din cauza unui carambol, în care au fost implicate 20 de autoturisme, două persoane fiind rănite, dintre care una este încarcerată.

Potrivit IGSU, a fost activat planul roşu de intervenţie.

Centrul Infotrafic din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că pe autostrada A2 Bucureşti - Constanţa, la kilometrul 183, în zona municipiului Medgidia, pe sensul către litoral, judeţul Constanţa, s-a produs un carambol în care au fost implicate 20 de autoturisme.

Conform primelor informaţii, două persoane au fost rănite, dintre care una este încarcerată.

Traficul rutier este oprit total pe sensul către Constanţa, formându-se coloane de autoturisme pe o distanţă de 3 km.

Citeste si:
Alarmele din toată țara sună astăzi, între orele 10-11. IGSU reia...
Alarmele din toată țara sună...

Până la acest moment, pentru gestionarea situaţiei, au fost alocate echipaje din mai multe judeţe: ISU Constanţa - 3 autospeciale de stingere, 1 descarcerare, 3 ambulanţe SMURD, o autospecială pentru transport victime multiple, 2 ambulanţe SAJ; ISUBIF - un Punct medical avansat, o autospecială descarcerare grea, o autoscară, un punct comandă mobil, 12 ambulanţe SMURD, o autospecială pentru transport victime multiple; ISU Călăraşi - o autospecială descarcerare, 4 ambulanţe SMURD, o autospecială pentru transport victime multiple; ISU Ialomiţa - o autospecială descarcerare, o ambulanţă SMURD, o autospecială pentru transport victime multiple.

Conducătorii auto sunt sfătuiţi să respecte indicaţiile poliţiştilor prezenţi pe traseu pentru fluidizarea circulaţiei, să adapteze viteza la condiţiile de trafic şi să evite să se angajeze în efectuarea unor manevre riscante, cum sunt depăşirile coloanelor de autovehicule sau întoarcerile pe segmente de drum unde această manevră este interzisă. AGERPRES.

Citeste si:
Carambol cu 42 de mașini pe autostrada M1 din Ungaria: mărturiile...
Carambol cu 42 de mașini pe...


Despre autor:

Alexandra Chivu
Alexandra Chivu scrie pentru 9AM din anul 2021, iar în prezent ocupă funcția de redactor-șef. Ea și-a început activitatea în presă în 2016, în cadrul Facultății de Jurnalism, unde a scris câteva articole pentru site-ul instituției. Ulterior, a publicat materiale în ziarul „Ultimă oră”. Și de aici a început greul. Primul impact important în carieră a fost în cadrul Digi FM, unde a redactat știri de radio. A început munca la revista Ciao, în 2017. Nu a poposit și a continuat la Fanatik, din 2018 până în 2019. În paralel, benevol, s-a ocupat în câteva rânduri de pagina de Facebook SOS Autism Brăila. Din 2019 și până în 2021 a lucrat la Playtech, apoi a ajuns în prezentul numit 9AM.
Mai multe

Ultima actualizare: 16 Iulie 2021 - 10 : 07

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.