Un centru de imunizare se va deschide pe Transalpina pe 17 iulie pentru toți doritorii care vor să se vaccineze anti-Covid-19.

Centru de vaccinare la 2.145 de metri altitudine

Un centru de tipul drive-thru se va deschide pe Transalpina, pe 17 iulie, în intervalul orar 10.00 – 18.00. Acolo, doritorii vor avea de ales dintre serurile Pfizer-BioNTech şi Johnson & Johnson.

„Este o ocazie deosebită pentru cei care iubesc muntele şi drumeţiile să se bucure de priveliştea spectaculoasă pe care acest drum montan, unic în întregul lanţ al Munţilor Carpaţi, o oferă.”, a spus prefectul judeţului Vâlcea, Sebastian Fârtat.

Sunt așteptați toți doritorii de a se vaccina

Centrul va fi amplasat în punctul cel mai înalt al şoselei – Pasul Urdele, la o altitudine de 2.145 metri. Sunt așteptați toți doritorii de a se imuniza și de a profita de o priveliște nemaipomenită, de a se relaxa și a petrece o zi din weekend în sânul naturii.

Retail jobs

Prefectul județului susține că aceasta va fi o experiență de neuitat pentru cei care vor veni să se vaccineze. Acesta este încrezut că oamenii vor opta pentru a se roteja pe ei și pe cei din jur, dar mai ales pentru a ieși din acest tragic impas la nivel mondial.


Despre autor:

Valentina Podgorneac
Valentina Podgorneac este originară din Republica Moldova și la vârsta de doar 16 ani a ales să se mute la București pentru a-și continua studiile liceale. În anul 2017 a absolvit un colegiu cu profil economic, însă pasiunea pentru scris a fost mult mai puternică decât orice altă dorință. În timpul studiilor a redactat comunicate de presă în cadrul Organizației Studenților și Elevilor Basarabeni din București. A efectuat stagii de practică la agenția de presă RADOR și la Biroul de Comunicare al Ministerului Educației, acumulând multe informații și sfaturi utile pentru viitoarea sa carieră. A urmat un Curs de Dicție și Discurs Public cu Veronica Coberman, mentor în comunicare.

Valentina Podgorneac este absolventă a Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării din cadrul Universității București, iar de mai bine de un an face parte din familia 9AM. Iubește să știe tot ce mișcă, să fie informată, și la rândul ei, să informeze și pe alții, deoarece un om informat este un om puternic. Pentru ea, scrisul nu este doar o pasiune, ci un stil de viață.
Mai multe

Ultima actualizare: 6 Iulie 2021 - 01 : 07

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.