Meteorologii anunţă că până joi dimineaţă va fi lapoviţă şi ninsoare în cea mai mare parte a ţării. A fost emis şi un Cod galben de vânt puternic şi ninsori în Moldova şi nord-estul Munteniei, dar şi în Carpaţii Meridionali şi Carpaţii Orientali.

Prognoza meteo în Timișoara

Cerul va fi parțial senin pe tot parcursul zilei de miercuri, 24 martie. Meteorologii nu au anunțat ploi nici dimineața și nici în cursul zilei, tempeatura maximă fiind de 10°C. Seara, de asemenea, vom avea parte de o vreme foarte plăcută, cu o minimă de -4°C, iar șansele de precipitații sunt de 0%.

Craiova

La începutul zilei vom avea parte de cer înnorat, cu posibile șanse de ninsoare ușoară și lapoviță, temperatura maximă a zile fiind de 6°C. În cursul zilei ninsoarea se va opri, dar cerul se va păstra înnorat. Seara, cerul va fi parțial noros, minima nopții fiind de -4°C.

Sibiu

Încă de dimineață cerul va fi înnorat, meteorologii anunțând că în timpul zilei vom avea parte, local, și de ninsoare. Maxima zilei va fi de 2°C. În cursul nopții se vor înregistra temperaturi de până la -6°C, iar șansele de precipitații vor ajunge la 55%.

Constanța

Pe durata întregii nopți vom avea un cer senin care se va păstra astfel de dimineață până seara. Local, vor apărea și nori, maxima zilei fiind de 6°C. Meteorologii anunță că nu vor apărea ploi în următoarele 24 de ore, iar minima nopții va fi de -1°C.

Vremea în București

Meteorologii anunţă vreme deosebit de rece, lapoviţă şi ninsoare până joi. De asemenea, vor fi perioade în care se vor semnala precipitaţii slabe sub formă de lapoviţă şi ninsoare, în special în noaptea de marţi spre miercuri şi în după-amiaza zilei de miercuri, când maxima termică va fi de 5°C. Temperaturile minime se vor situa între minus 4 şi minus 1 grad.

Oradea

Marți vom avea parte de vreme însorită, temperatura maximă fiind de 8°C. Cerul se va înnora spre după-amiază, dar șansele de precipitații sunt reduse ( 25%). Minima nopții va fi de -4°C.

Citeste si:
Val de aer polar în România. Temperaturile ar putea scădea până la...
Un val de aer polar lovește...

Iași

Potrivit meteorologilor, va fi valabilă o informare de precipitaţii sub formă de ninsoare şi lapoviţă, local intensificări ale vântului şi vreme deosebit de rece. Temperatura maximă a zilei va fi de 2°C, iar noaptea cerul va fi acoperit complet, minima fiind de -1°C.

Brașov

În cursul zilei de 24 martie, vom avea parte de ninsoare ușoară, temperatura maximă ajungând la -1°C. Această ninsoare va continua și în timpul nopții, cand se vor înregistra temperaturi de până la -5°C.

Prognoza meteo în Baia Mare

Cerul va fi senin doar dimineața. Se va înnora, local, pe timpul zilei, iar temperatura maximă va ajunge la 7°C. Din fericire, meteorologii anunță șanse slabe de precipitații (30%). Vom avea parte de o nopate senină, cu o minimă de -4°C.

Suceava

Miercuri vom avea parte de ninsoare ușoară, cu o maximă a zilei de 2°C. Noaptea, vor fi izolat averse de ninsoare, minima fiind de -3°C.

Citeste si:
Alertă de precipitații în 11 județe din România până duminică
Alertă de precipitații în 11...

Despre autor:


Ultima actualizare: 24 Martie 2021 - 12 : 03

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.