Irina Margareta Nistor, celebrul critic de film din România, a povestit experiența dureroasă pe care a trăit-o după ce a fost depistată cu virusul Covid-19.

Aceasta a spus că a avut foarte mult noroc să aibă alături de ea prieteni și medici care au avut mare grijă de ea în perioada infectării cu coronavirusul.

Am avut mare noroc. Doi prieteni au avut grijă de mine. M-am simțit extrem de ocrotită, au trimis acasă medici particulari. De exemplu, mi-au făcut niște prime verificări. În timp ce îmi făceau verificările, m-a sunat o tânără doctoriță. Era o domnișoară care m-a sunat și m-a întrebat dacă mă doare ceva. Și i-am spus că mă doare fiecare centimetru. M-a întrebat dacă fumez. M-a durut tot corpul. M-am dus la medicul de familie, trebuia să fac niște analize. Am așteptat patru ore că să intru să-mi ia sânge. Din fericire nu am îmbolnăvit pe nimeni. Și tot din fericire, nu am făcut pneumonie”, a povestit Irina Margareta Nistor, citată de antena3.ro.


Despre autor:


Ultima actualizare: 23 Februarie 2021 - 08 : 02

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.