Primarul Sectorului 6 al Capitalei, Ciprian Ciucu, face apel la firme să împodobească, în acest an, de sărbătoare străzile şi parcurile din această zonă administrativ-teritorială.

„Începe Campania 'Împodobeşte o stradă!' în Sectorul 6. În contextul în care sărbătorile de iarnă sunt aproape şi, în urma unui mare număr de mesaje primite din comunitate, primarul Sectorului 6, Ciprian Ciucu, lansează un apel către companiile şi firmele cu sedii sau puncte de lucru în sector să vină alături de autoritatea locală pentru a împodobi de sărbătoare străzile, bulevardele sau parcurile din cartiere", a informat Primăria Sectorului 6, printr-un comunicat de presă transmis miercuri.

Companiile pot amplasa ornamente luminoase, în cromatică specifică de Crăciun, în zone pe care şi le aleg şi pe care le comunică Primăriei Sectorului 6. Pentru montarea şi demontarea instalaţiilor, autoritatea locală va pune la dispoziţie lucrătorii şi logistica Administraţiei Domeniului Public şi Dezvoltare Urbană.

Potrivit Primăriei Sectorului 6, iniţiativa lui Ciprian Ciucu vine în contextul în care încheierea unui contract pentru împodobirea Sectorului 6 ar fi implicat o cheltuială majoră, pe care, după cum a declarat public, preferă să o transforme într-o investiţie comunitară.

Pentru informaţii suplimentare referitoare la organizarea campaniei persoanele de contact sunt: Mirela Buzărin, şef serviciu Relaţii cu Mass-Media, Societatea Civilă, Protocol Evenimente - telefon 0727.323.730 şi Ioan Ovidiu Maxim, director adjunct al ADPDU Sector 6, telefon 0760.538.963.

Citeste si:
Cum să mâncăm de Crăciun ca să nu ajungem la urgențe
Cum să mâncăm de Crăciun ca...

Primarul Ciprian Ciucu declara recent că, în cazul în care ar lucra în cadrul contractelor curente, cheltuielile pentru iluminatul festiv de sărbătorile iarnă ar fi de 500.000 de euro. El a promis că anul viitor va remedia situaţia, astfel încât sectorul să aibă iluminat festiv de calitate la un preţ corect, precizează Agerpres.Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.