Jandarmii montani din Colibiţa, zonă turistică situată la poalele Munţilor Călimani, în apropierea lacului de acumulare, au întrerupt o petrecere organizată la o pensiune şi l-au amendat pe organizator cu 2.000 de lei, potrivit datelor comunicate sâmbătă de Inspectoratul de Jandarmi Judeţean (IJJ) Bistriţa-Năsăud.

„Jandarmii montani Colibiţa au organizat o acţiune specifică de verificare privind respectarea măsurilor de prevenire şi combatere a răspândirii infecţiilor cu COVID-19, în zona cabanelor şi pensiunilor din localitate. Aceştia au identificat o pensiune unde muzica era dată la volum maxim, iar zgomotul deranja toate celelalte pensiuni apropiate şi mai mulţi tineri participau la o petrecere privată”, a informat IJJ.

Organizatorul petrecerii a primit o amendă de 2.000 de lei, iar alte şase persoane au fost sancţionate cu avertismente scrise.

În ultimele 24 de ore, jandarmii bistriţeni au aplicat, în total, zece amenzi în valoare de 8.000 de lei şi 60 de avertismente scrise persoanelor care nu au respectat reglementările în contextul pandemic.

La rândul lor, poliţiştii au aplicat 125 de astfel de sancţiuni contravenţionale, în cuantum total de 18.000 de lei, dintre care 23 au fost aplicate unor persoane care nu au respectat interdicţiile de deplasare pe timpul nopţii, potrivit g4media.ro


Despre autor:


Ultima actualizare: 14 Noiembrie 2020 - 02 : 11

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.