Social 24 Iulie 2020 15:42

Fata a rămas însărcinată după ce a fost agresată sexual de tatăl ei încă de când avea 10 ani.

Magistraţii de la Judecătoria Roman l-au trimis după gratii pe agresorul în vârstă de 37 de ani, tată a 10 copii, acuzat de viol asupra unei minore de 13 ani.

„La data de 22 iulie 2020, organele de cercetare penală au dispus măsura preventivă a reţinerii unei persoane de sex masculin, în vîrstă de 37 de ani, din comuna Icuşeşti, cercetată sub aspectul săvîrşirii infracţiunii de viol în formă continuată.

La aceeaşi dată, procurorii de la Parchetul de pe lîngă Judecătoria Roman au dispus punerea în mişcare a acţiunii penale faţă de această persoană sub aspectul săvîrşirii infracţiunii de viol sub formă continuată şi au sesizat Judecătoria Roman cu propunerea de arestare preventivă.

Judecătorul de drepturi şi libertăţi a a admis propunerea parchetului şi a dispus arestarea preventivă pe o perioadă de 30 de zile“, a declarat procurorul şef adjunct al Parchetului Roman, Dragoş Varganici, pentru Monitorul de Neamț

Mama a constatat când s-au întors din Italia, unde locuia alături de soțul ei și cei 10 copii ai lor, că fata este însărcinată în șase săptămâni.

A cerut să i se facă avort, după care s-au luat probe ADN de la frații fetei și alte rude, cu excepția tatălui, care se întorsese între timp înapoi în Italia.

Autoritățile din Neamț au colaborat cu cele din Italia și i-au făcut bărbatului un test ADN, în urma căruia a rezultat că el este tatăl copilului fiicei sale.

Individul a fost reținut când s-a întors zilele trecute în țară pentru a participa la slujba de pomenire a unei rude.

Procurorii spun că bărbatul riscă acum 12 ani de închisoare.


Despre autor:


Ultima actualizare: 24 Iulie 2020 - 03 : 07

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.