Social 17 Iulie 2020 08:55

Dezvăluirea șocantă făcută de un medic: un bărbat din Galați, declarat mort de Covid-19 de către autorități, după ce a refuzat să fie internat, a decedat, de fapt, din cauza unui infarct miocardic.

Se pare că medicii s-ar fi folosit de cazul gălățeanului pentru a-i speria pe oameni și pentru a-i face să se interneze, chiar dacă sunt asimptomatici.

Dar ce spuneți de faptul că pe certificatul constatator al decesului completat după autopsie scrie infarct miocardic acut? Nu cumva la prima lui prezentare la UPU personalul s-a axat doar pe testarea COVID-19 și au omis să-i facă un consult cardiologic. Simptomele cu care s-a prezentat se întâlnesc și în debutul unui infarct miocardic. Cel mai probabil omul a plecat acasă cu un infarct în derulare pe care nu l-au diagnosticat. Deci se pare că nu omul a fost neglijent ci un sistem care își axează atenția doar pe COVID și uităm că oamenii vin la urgente și cu alte patologii”, a scris pe pagina sa de Facebook medicul Valentin Boldea.

Vineri dimineață, postarea era încă publică pe profilul de Facebook al medicului Valentin Boldea. Ulterior, acesta a șters postarea.


Despre autor:


Ultima actualizare: 17 Iulie 2020 - 08 : 07

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.