Social 6 Iulie 2020 10:34

O întâmplare ieșită din comun a avut loc în Gura Humorului, unde un bărbat a reclamat la 112 că soția sa a dispărut de acasă.

Bărbatul din comuna Pârteștii de Jos, din județul Suceava, a sunat la 112 și a anunțat că nevasta sa a dispărut de acasă. Polițiștii de la Secția Rurală Gura Humorului au fost cei care au preluat cazul și tot ei au elucidat misterul dispariției.

Apelul a fost dat în data de 3 iunie, în jurul orei 18:00, iar bărbatul a anunțat că și-a căutat soția peste tot și că nu o găsește. Polițiștii s-au deplasat de urgență la domiciliul acestuia și au început, de asemenea, să o caute pe femeie.

Agenții au găsit-o pe femeia de 59 de ani chiar în casă, într-una din camerele locuinței. Aceasta era beată și dormea între șifnoier și sobă.

Polițiștii au solicitat un echipaj de ambulanță la fața locului, însă femeia a refuzat să fie transporată la spial. Aceasta nici nu își aminteșe cum a ajuns să doarmă în spațiul în care a fost găsită.

”În cauză au fost desfășurate activități de căutare atât în incinta locuinței cât și în anexele acesteia, ocazie cu care Turculeț Aglaia a fost identificată în timp ce dormea lângă un șifonier dintr-o cameră a locuinței, aceasta fiind învelită cu o haină groasă de culoare neagră.

Procedând la interogarea acesteia s-a constatat faptul că emana halenă alcoolică și că nu știe cum a ajuns în locul indicat mai sus. Totodată, aceasta a mai declarat faptul că nu a fost victima vreunei infracțiuni comise prin violență sau alte ilegalități”, se arată în comunicatul de presă transmis de IPJ Suceava.


Despre autor:


Ultima actualizare: 6 Iulie 2020 - 10 : 07

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.